Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најновији видео принца Вилијама насмејао јавност: Симпатичан начин да што пре дође до Кејт и деце (ВИДЕО)

Принц Вилијам, често доживљаван као уштогљени члан краљевске породице, све чешће изненађује јавност својим непредвидивим и симпатичним гестовима.

1720256799_profimedia-0883012810.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Последњи у низу таквих тренутака је видео који је недавно обишао планету, приказујући принца како око Виндзор дворца вози електрични тротинет.

Овај неочекивани потез насмејао је бројне фанове и разбио многе предрасуде о његовом строгом имиџу.

Симпатичан видео будућег краља који на електричном тротинету "крузира" око дворца у ком пребива његов отац краљ Чарлс ИИИ обишао је друштвене мреже.

Многи су овај, за престолонаследника неочекивани потез, окарактерисали као бескрајно пријатан и забаван, а иако се може чинити као новина, Вилијамова љубав према оваквим возилима није никаква новост.

@а.н.г.е.л.а_xуе_ ацтуаллy ис хим#принцеwиллиам #бритисх #фреедом #монарцхy #принце @Асхлеy!! ♬ Стар Спанглед (Басс Боостед) - СНЦ

Медији су већ прошле године извештавали о принцу који је инвестирао у овај модерни начин транспорта како би ефикасније обављао своје обавезе на Виндзор имању.

Тротинет му омогућава да брзо пређе десетоминутну вожњу од Виндзора, где живи његов отац до Аделаид колибе, дома у ком живи са супругом Кејт Мидлтон и њиховом децом.

Изнад свега, Вилијам је познат по свом снажном залагању за еколошку одрживост. Избор електричног тротинета није само практичан, већ и у складу са његовом иницијативом везаном за "Еартхсхот" награду, која промовише иновативна решења за заштиту животне средине.

Кроз овај гест, старији син леди Дајане не само што показује да иде у корак са временом и најновијим трендовима, већ и подсећа на важност свакодневних акција у борби за бољу будућност наше планете.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas