Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈЛЕПША ПРИРОДНА ГЛУМИЦА НА СВЕТУ: Слобода Мићаловић добила ласкаву титулу од стране америчког портала (ФОТО)

"Ова жена не треба никад да се шминка"

1719924018_Foto-Ataimages.rs-R.Z.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Р.З.
Oglas

Глумица Слобода Мићаловић плени талентом и харизом, а не престаје да одушевљава и физичким изгледом. Драмска уметница се труди да негује природан изглед који подразумева минимално коришћење шминке.

Она је недавно је проглашена од стране америчког портала "Беаутифул Wомен Педиа" за најлепшу природну глумицу на свету, а новим фоотграфијама је подигла прашину.

Драмска уметница је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију у потпуно природном издању и одушевила све, а коментари су се само низали.

"Нестварна", "Као богиња", "Каква природна лепота", "Дивна, нежна и прелепа", "Ова жена не треба никад да се шминка", писали су јој пратиоци на поменутој мрежи.

Слобода је позната по лепоти, а једном приликом је и поделила своју тајну.

- Мислим да жена мора да одвоји време за себе, јер је то улагање и у посао. Тренинзи, читање, гледање филмова, зубар… Све то дође на ред, па и лепота лица. Лице је инструмент којим ја радим и морам да имам времена за то. А друга страна тога је и уживање, јер одлазак код козметичара је уживање. Фантастична козметика стварно чини чуда - истакла је Слобода у једном интервјуу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas