Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈГЛУПЉА ПРАВИЛА КОЈА МОРАЈУ ДА ПОШТУЈУ ДЕВОЈКЕ ОВОГ ГЛУМЦА: Мора да има до 25година

Леонардо Дикаприо има јако чудна правила за девојке

1713096813_Leonardo-dkoprio-pravila-za-devojke-.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Леонардо Дикаприо је мега звезда, један од најпознатијјих глумаца на свету. Увек је поред себе имао прелепе девојке али све те девојке морају да се придржавају одређених правила ако желе да буду са њим. 

Откривамо вам како је то бити девојка једног од најпознатијих глумаца.

Листа бивших девојка овог глумца је веома занимљива. То су углавном неке млађе девојке, модели, лепотице и некако све личе једна на другу. 

1. Мора да има до 25 година.

Леова девојка не сме да буде старија ни пар месеци. Ако погледамо са којим је све девојкама био приметићемо да ни једна није имала преко 25 година. О овоме се јако прича у Холивуду, чак се праве и шале на тај рачун. Никада није био са стариом девојком, увек раскида са девојкама када напуне 25. 

2. Мора да буде духовита: 

Леонардо обожава лепе девојке али оне морају да имају добар смисао за хумор. У једном интервују рекао је да тражи скромност и смисао за хумор и никакву драму. 

3. Не сме да прича новинарима о њоховој вези

Ово је строго правило за све девојке овог Холивудског заводника. Он воли да чува приватност за себе. Зато никада нисмо видели ни једну његову девојку да се изјашњава о вези са њим ни у току везе али ни током раскида. 

4. Мора да изгледа одлично увек. 

Оно што повезује све бивше Леове девојке је то да су увек прелепе, сређене и да сјајно изгледају, и на црвеном тепиху и свуда кад их папараци сликају. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas