Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МОРАЛА САМ ДА ДОНЕСЕМ ПУНО ОДЛУКА ЗА ПАР ДАНА": Позната глумица открила да има рак

Фанови су остали веома забринути после вести коју је глумица поделила

1724142942_Foto-Shutterstock-Profimedia-Fiser.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Глумица Данијел Фишел, звезда хит-серије из деведесетих "Дечак упознаје свет", објавила је потресну вест.

"Недавно ми је дијагностикован ДЦИС, што је скраћеница за дуцтал царцинома ин ситу, што је облик рака дојке", рекла је у свом подкасту.

"Јако је рано откривен. Технички је то нулта фаза", умирила је фанове одмах потом.

"Бићу добро. Идем на операцију да га уклоне. Бићу и на додатном лечењу. Морала сам да донесем пуно одлука у последњих неколико дана", рекла је.

Фишел је даље објаснила да се на почетку бојала да подели своју дијагнозу с јавношћу, али да је на крају одлучила да проговори о томе како би подстакла друге да донесу исправне одлуке у вези са својим здрављем.

"Једини разлог због ког смо ухватили овај рак док је још у нултом стадијуму јесте то што сам заказала термин истог дана кад сам добила СМС да је време за моју годишњу мамографију", поручила је, преноси Дневник.хр.

Подсетимо, у тинејџерском ситкому Данијел је глумила преслатку Топангу од 1993. до 2000. године, а појавила се и у спин-оффу "Девојка упознаје свет".

У срећном је браку с Џенсеном Карпом од 2018. године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas