Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МИСЛИМ ДА МЕ ЈЕ ВАРАО, НЕ ВЕРУЈЕМ МУШКАРЦИМА": Водитељка проговорила о бркау са глумцем Жарком Лазићем

Водитељка Бојана Лазић била је у браку са глумцем и водитељем Жарком Лазићем са којим има сина Матију.

1727856793_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Bojana-i-ZArko.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Њих двоје су, како каже, након развода остали у коректним односима, а у емисији "Амиџи шоу" једном приликом када је гостовала, настао мук када јој је постављено питање да ли мисли да ју је Жарко варао.

- Вероватно! Шалим се... Огњен нас је чак и упознао. Да ли ме је варао? Да сам га ухватила, не, али мислим да да. Ја не верујем ништа мушкарцима - искрена је била лепа водитељка.

Бивши брачни пар остао је у добрим односима након развода, а Жарко се чак једном приликом укључио у Бојанину емисију.

- Она је моја бивша жена, она је прелепа, презгодна, другачија, јединствена. Она је увек жена мог живота. Син више слуша маму. Ко је блажи у васпитању? Ми имамо једнаке мере, правимо компромисе. Није много трошила када је била са мном - испричао је Жарко недавно, чиме је постидео своју бившу.

Бојана се са 22 године остварила као мајка, а за “Блиц” је открила са чиме се све суочавала као млада мама, као и то колику подршку данас има од бившег партнера Жарка Лазића.

- Препосвећена сам мајка, то ми све потиче из куће, јер је и моја мајка таква и према мени и мом брату. Имамо јако леп однос, лепо функционишемо без обзира на то што је дечак. Мату сам добила са 22 године. Стварно у том моменту нисам могла да будем спремна за мајчинство, али расли смо заједно. Имамо лепе финансије које могу да нам обезбеде неко лепо путовање, да будемо безбрижни. Он је добар дечко, прошле године смо прошли страшна заљубљивања, тада сам схватила да је страшно емотиван, на мене.

- Па имамо коректан однос. Имамо другачије погледе на васпитање. Сарађујемо лепо. Имамо много бољи однос сада него што смо имали у браку, што је потврда да је добро што је бивши супруг. За неке ствари се слажемо, за неке не. Он то више гледа из мушког, ја из женског угла. Генерално мислим да сам више посвећенија Матији, да некад мало и претерујем. Он сматра да наш син треба више да се челичи. У океј смо односима, али немамо исте погледе.

"Бившег гледам као рођака са села"

- Њега посматрам као рођака са села, као неког тамо члана породица, као мушкарца не. Он је одличан продуцент. Завршио је глуму, успешан је у свом послу, јако је талентован, да он мени неки савет, кажемо једно другоме неко искуство, али нема ту неких додирних тачака.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas