Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ми учимо како да будемо родитељи": Нина Сеничар објаснила чиме се води у родитељству - "Страшно се бојим размажене деце"

Нина Сеничар ће ускоро постати мама по други пут

1717593560_profimedia-0733235230.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Нина Сеничар објаснила шта су принципи којих се држи као мајка и зашто су данас неке проверене вредности и принципи васпитања неправедно заборављени.

Гостујући у подкасту "Једноставно родитељ" Нина Сеничар је објаснила како се носи са свим највећим изазовима васпитавање деце данас:

- Ја се страшно бојим размажене деце, размажених људи генерално се страшно бојим. Ако сам ти спремила за вечеру, пиринач, пилетину, поврће и ти нећеш то да једеш, ти онда немој да једеш. Јешћеш шта ти будем спремила за доручак. А не, пиле моје хоћеш сад да ти направим палачинке? И ок је то једном или кад су болесни… - каже Нина и додаје:

- Мора се код деце гајити поштовање према родитељима, према учитељицама, наставницима, мислим да је то један велики проблем генерално, не само овде у Србији, што учитељи више немају никакав ауторитет. Одједном та деца имају превише неких права, са чим ћемо тек да се суочимо кад они постану људи. У Америци има тај покрет “гентле парентинг”, стално се прича о емоцијама… Прва сам за то да се детету говори “волим те”, да се љуби, цмаче, таква сам према свом детету. Али мора да постоји граница и мора да се зна када се родитељ слуша. Ми учимо како да будемо родитељи. И ти некад урадиш нешто и покајеш се али то је нормално, сви правимо грешке.

(Yумама)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas