Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл проговорила о суицидним мислима: "Ако ц́у изношењем овога некога спасити..."

Меган Маркл је у присуству принца Харија и уз његову подршку проговорила о детаљима тешког периода кроз који је прошла

1722935043_profimedia-0894945069.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Војвода и војвоткиња од Сасекса су током викенда дали први заједнички интервју након оног код Опре 2021. године.

На Меганин 43. рођендан су за ЦБС говорили о Мрежи родитеља, новој иницијативи за подршку породицама чија су деца била погођена насиљем на интернету.

Водитељка Џејн Поли питала је Меган о њеној одлуци да отворено говори о сопственим мислима о самоубиству, што је она открила у интервјуу са Опром Винфри у марту 2021. рекавши да се осећала као да "једноставно не жели више да буде жива“, преноси Пипл.

- Када се прошли кроз било који ниво бола или трауме, верујем да је део пута ка исцељењу – свакако је био део мог. Нисам чак ни загребала површину свог искуства, али мислим да никада не бих желела да се неко други осећа тако, да никада не бих пожелела некоме да прави такве планове, никада не бих хтела да се некоме другом не верује – рекла је супруга принца Харија и додала:

- Ако ц́у изношењем онога што сам превазишла некога спасити или охрабрити некога да се промени, онда је то вредно тога.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas