Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меган Маркл премешта жену која је хтела да се фотографише поред принц Харија: Понашање војвоткиње не престаје да се коментарише (ВИДЕО)

Меган Маркл, нашла се под лупом након што је видео са поло утакмице 12. априла привукао велику пажњу на интернету

1713174444_profimedia-0864505215.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Догађај, који се одржао у Велингтону, на Флориди (Сједињене Државе), био је знак подршке добротворној организацији и привукао је око 300 учесника.

Војвоткиња је присуствовала добротворној игри заједно са принцом Харијем, одабравши потпуно бело одело. Међутим, одређени тренутак снимљен у виралном видеу изазвао је контроверзу. На снимку, Маркл изгледа неспретно сугерише жени да не позира поред принца Харија, преусмеравајући је.

Инцидент се догодио током церемоније уручења трофеја, где се жена, вероватно учесница поло утакмице, придружила принцу Харију на бини како би прославила победу његовог тима. Међутим, Меганин гест да премести жену поред себе уместо Харија изазвао је критике на интернету.

Коментари на платформама друштвених мрежа, укључујуц́и Икс, изразили су неодобравање Меганиног поступака, а неки су је означили као "непристојну" и "несигурну".

На једном посту је писало: "Неспретно је одбила да дозволи жени да позира са Харијем. Тако непристојно." а други су се укључили: „Она је тако груба према тим другим женама да је невероватно.",

Други је спекулисао: "Изгледа несигурно у вези са својим мужем. Зато се стално држи за њега и свакој жени која (стоји) поред њега каже да стане поред ње."

Други коментатори су приметили Марклино понашање, из гнева: "О мој Боже, да ли је управо одгурнула ту жену?" други је додао: "Тако је безобразна. Кринџ."

"Веома несигурна жена. Не могу да верујем да се овако понашала пред милионима (камера)." стајало је у коментарима.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas