Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРКО ЂОКОВИЋ ЈЕ ВОДИО БИТКУ СА ОПАКОМ БОЛЕШЋУ: Умало га није потпуно уништила, а онда му је он пружио руку спаса

Болест Марка Ђоковића се појавила изненада

1715934824_Foto-Ataimages.rs-Marko-Djokovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марко Ђоковић одувек је привлачио пажњу медија, а томе је, без икакве сумње, допринела чињеница да важи за најтајанственијег од тројице браћа.

Свака информација о његовом животу привлачи пажњу јавности, ипак, болест Марка Ђоковића посебно се истакла.

Млађи брат Новака Ђоковића годинама живи у Марбељи, где је изградио успешну каријеру, али и пронашао љубав свог живота – бразилску дизајнерку Летисију Тесари.

Болест Марка Ђоковића дошла је изненада

Ипак, у једном од интервјуа које је дао, Марко је открио да његов живот није био идеалан понајвише због болести која је претила да уништи његов живот.

Наиме, Маркова велика жеља била је да се професионално бави тенисом, а сама чињеница да је увек био у сенци старијег брата Новака довела је до тога да све дубље тоне у депресију.

- Патио сам много јер сам сву своју срећу уградио у сан о остваривању успеха на терену, а они нису долазили.

Да ствари буду још горе, имао сам поред себе особу која то јесте остварила, мог брата Новака, а ја сам био опседнут остваривањем истих тих ствари.

Ипак, резултати нису долазили и ја сам био несрећнији сваког дана све више и више. Могло би се чак рећи да сам губио свој живот – рекао је једном приликом Марко коме гуру Пепе Имаз помогао да пронађе свој мир.

- То је једна филозофија живота. Са 20 година сам био у депресији, а онда сам упознао Имаза у Марбељи.

Помогао ми је много, почео сам да радим на себи. „Љубав и мир“ значи волети себе како би могао да волиш друге људе. То је оно што и Новак сада осећа - испричао је Нолетов брат у интеврјуу за „Еспањол“.

Болест Марка Ђоковића сломила је Новака који је доживотно захвалан Пепеу што је помогао његовом брату.

- Марко је био је у хаотичном стању. Радили смо много на томе да се поправи. Када је Новак то сазнао, захвалио ми се и почели смо да сарађујемо.

Били смо у Дубаију, Монте Карлу, Марбељи - открио је својевремено Имаз у интеврјуу за „Ла Риоху“.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas