Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРИНА ИЗ ФИЛМА "МИ НИСМО АНЂЕЛИ" ПОНОВО У ЈАВНОСТИ: Погледајте шта је је имала да каже икона младости која је заувек обележила деведесете

Да ли се сећате легендарне Марине?

1718368088_Foto-Printscreen-YouTube-Pedja-St-Ivica-Jevtic.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Педја Ст, Ивица Јевтиц
Oglas

На врхунцу популарности филма "Ми нисмо анђели", који је постао култни хит деведесетих на простору бивше Југославије, Милена Павловић је утеловила улогу Марине, лика који је освојио срца многих гледалаца и постао симбол младости и слободе.

Кроз своју неустрашиву, храбру и независну интерпретацију Марине, Милена је оставила трајан печат у филмској индустрији региона. Марина је представљала јунакињу спремну да се суочи са свим изазовима живота и љубави, остајући верним идеалима младости тог времена.

У емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, Милена Павловић је открила да је лик Марине за њу заправо постао симбол хероинке једне генерације.

- Када сам недавно разговарала са својом ћерком о херојима, схватила сам да је Марина, улога коју сам играла у филму 'Ми нисмо анђели', заправо хероина младости - изјавила је Милена, истичући које реплике најчешће људи користе када је сретну на улици.

- Често чујем: 'Марина, какве ти оно имаш ноге? Па онако! или 'Ниси се купала три месеца' - прича Милена са осмехом. Такође је поделила анегдоту из времена треће трудноће када је на мору један ронилац тражио да се слика с њом и да му нацрта чича Глишу на стомаку.

Милена је такође открила како њена деца доживљавају лик Марине и феномен "Ми нисмо анђели".

- Многи ме не схватају озбиљно. Ја сам себи смешна када сам љута - закључила је глумица у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas