Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МАМА ПРИНЦЕЗА МЕ РАЗУМЕ": Кејт Мидлтон помогла девојчици која пати од ретке аутоимуне болести

Кејт Мидлтон још једом одушевила јавност

1725529586_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза од Велса Кејт Мидлтон иако у тренутном периоду не обавља своје краљевске дужности, и даље активно живи, барем онолико колико јој здравствено стање дозвољава.

Наиме, прича почиње тако што је Кристи Кер, мајка шестогодишње девојчице која нажалост болује од целијакије, још децембра месеца прошле године послала писмо Кејт Мидлтон у склопу кампање "Схапинг Уп" која за циљ има ментално здравље деце.

- На свој мали, петогодишњи начин почела је да се бори - објаснила је Кирсти, мајка шестогодишње девојчице па додала:

- Никад не можете да се искључите. Бићу изненађена ако одрасте без неких врста тегобе око хране. Она разуме бол коју пролази када у своје тело унесе глутен, али увек нам каже - не волим без глутена - испричала је мајка.

Кристи је, такође, испричала да се њена ћерка Исла дуго бори и са осећајем да је другачија од својих другара из школе због своје аутоимуне болести која подразумева строгу дијету без глутена, а због које има знатно мање енергије него њени пријатељи.

То је био разлог због ког је забринута мајка одлучила да подели своје муке и пошаље писмо принцези од Велса.

- Никада нисам видела да неко стварно говори о томе како то утиче на одрастање деце и њихово ментално здравље, јер је то нешто што је у потпуности изван њихове контроле. Помислила сам: "Улазим у свој "мама мод" и написаћу писмо другој мами. Заправо сам започела рекавши да је јако чудан осећај написати службено писмо као једна мама другој јер она има троје деце. Ко зна кроз шта пролазе јер су и они другачији, али из потпуно другог разлога - испричала је Кристи, пише Миррор.

Међутим, Кристи је недавно коначно добила писмо подршке од Кејт Мидлтон, што је веома дотакло њену ћеркицу јер је, како каже, Кејт Мидлтон разуме.

- Било је врло пажљиво од вас што сте се потрудили да напишете све што сте написали. Принцеза од Валса ме је замолила да пошаљем њене најбоље жеље вама и вашој породици - гласио је крај писма које је добила Кристи.

- Била је апсолутно одушевљена и узбуђена. Исла мисли да је Кејт најгламурознија жена на целом свету - завршила је задовољно Кирсти.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas