Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

“Мајко, а кад ћемо ми заједно да ручамо?”: Вера Матовић искрено о породици и најскупљој вили на естради

Вера Матовић је доказани естрадни уметник, али може се рећи и родитељ за пример. Певачица је са супругом Ратомиром Матовићем Рацом сина Миљана и ћерку Виолету извела на прави пут. Обоје су одрасли и успешни у остваривању својих животних циљева.

1719563934_80d5dadb47a99e49e5a7471947961db85cd77a5d.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Музичка дива увек је говорила да њена деца желе да буду ван јавног света, али она увек поносно истиче њихово образовање.

- Ћерка ми је доктор наука на тему “Терориразам”, живи у Београду. Син је завршио Економски факултет у Америци. Моја деца су мој понос. Били су далеко од естраде и имали зацртан пут, пут до успеха - испричала је једном приликом певачица, једном приликом за Пинк, која се труди да приватност деце сачува од жуте штампе, те се певачицини наследници не појављују са мајком у јавности.

Матовићева признаје да су њен брак и породица често трпели због њених пословних обавеза. Иако је постигла велики успех у каријери, продавши милионе плоча и освојивши бројне награде, она се данас каје што није провела више времена са својом породицом.

- Свако дете хоће и оца и мајку уз себе. Када је моја ћерка била мала, нисмо проводили много времена са њом. Једног дана је била код другарице и они су имали ручак у одређено време. Дођу са посла мама и тата њене другарице и сви заједно ручају. Она је то гледала и питала ме: “Мајко, а кад ћемо ми заједно да ручамо?” То је мене јако заболело. Супруг и ја нисмо у току месеца били са њом ни пет дана. Е то је болно било, али народ ми није дао другачије. Желела сам и да напустим ово све, али стално су ме звали.”

- Супруг и ја смо неизмерно поносни на нашу децу. Израсли су у часне људе. Могли су све да ураде, али нису. То је до њих, а не до родитеља. Ми смо их само пратили - напоменула је говорећи о родитељству.

Најскупљу вилу на естради

Вера Матовић живи у вили на Дедињу за коју се прича да вреди око 3.800.000 евра. То је заправо једна од најскупљих вила на естради, а фолкерка никад не објављује детаље свог дома.

Вера је годинама марљиво радила и улагала у антиквитете, изузетне стилске комаде и уметничке слике најбољих аутора којим је опремила свој дом, чија се вредност процењује на четири милиона евра.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas