Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МАЈКА МУ ЈЕ КУПИЛА "ЗАСТАВУ" ДА НЕ БИ ВИШЕ БОКСОВАО": Ко су били родитељи Славише Чуровића? (ВИДЕО)

Славиша Чуровић је открио до сада непознате детаље о својим родитељима.

1730114853_Foto-Milena-Andjela-V.-Danilov.jpg
Фото: Милена Анђела, В. Данилов
Oglas

Глумац Славиша Чуровић гостовао је у 18. епизоди емисије "Бинџ" и том приликом се присетио својих родитеља који су нажалост преминули, али су на њега оставили велики утицај.

- Не волим много да причам о њима, зато што бих се заплакао. Моја мајка је била једна нежна жена, тако је и отишла... Отац је био строг и правичан. Мој брат је сигурно два, три пута бољи човек него ја, он неће никада закаснити, неће правити глупости као ја. Такав је био и мој отац. Један частан човек, тврд, никога никада није замолио и увек је говорио: "Рађе ћу умрети на ногама, али нећу бити на коленима". Тако је живео и радио, а тако је и умро - на ногама. То васпитање сам покупио од њега - рекао је Славиша у емисији "Бинџ", па се поново дотакао мајке за коју је био веома везан. 

- Моја мајка је била уметничка душа. Знала је лепо да црта, да прича приче, пуно је читала и ја сам био њен мезимац, брат је био очев, то није била никаква тајна, то се знало. Била је јако мудра. Знала је са једном реченицом да каже пуно - истакао је глумац.

Поред глуме, Славишина велика страст је и бокс. То је наследио од оца који је био боксер, а када више није био у рингу, није пропуштао ни један меч.

- Отац је био пасионирани гледалац бокса, а био је и јако добар боксер. Прекинуо је да боксује због мајке. Она му је купила "Заставу", у којој сам ја рођен, да не би више боксовао. Касније је гледао сваки меч, а ја сам гледао са њим и тако је бокс постао моја страст, љубав и посао - испричао је Славиша у емисији "Бинџ".

Губитак мајке и оца је тешко поднео. Мајка му је умрла на рукама, а само четири године касније је његов отац изненада преминуо.

 - Мајка ми је умла на рукама, дуго је патила, а била је дивна особа - најдивнија коју сам знао. Не зато што ми је мајка, али један пријатељ је рекао: "Умрла је најбоља жена у кругу од 500 километара" - рекао је глумац.

Цео интервју са Славишом можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas