Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАДОНА ПИШЕ СЦЕНАРИО ЗА ФИЛМ О СВОМ ЖИВОТУ: "Нико осим мене, неће испричати моју причу"

Краљица поп музике, Мадона, објавила је на друштвеним мрежама да поново пише сценарио за снимање филма који би се бавио њеним животом, али јој недостаје новца.

1721554439_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Назив сценарија за ово аутобиографско остварење за сада гласи "Wхо’с Тхат Гирл".

Филм је добио назив по њеном чувеном албуму из 1987. године, али га не би требало мешати са истоименом комедијом из 1987. у којој је Мадона глумила, преносе светски медији.

Биографски филм о Мадони припрема се већ неколико година да би прошле године ова идеја била одбачена. Ипак, не и трајно.

Поп певачица је тада изјавила како је "мизогени мушкарци" спречавају да исприча своју причу.

Прошле године, компанија Универсал Пицтурес објавила је да ће продуцирати филм, а као разлог навели су чињеницу да исте године креће Мадонина "Целебратион" турнеја која обележава 40 година каријере славне певачице.

Међутим, они су и даље заинтересовани за тај пројекат који је заустављен све док се не ускладе њене обавезе.

Џулија Гарнер, за коју се писало како ће глумити главну улогу након што је изабрана између бројних кандидаткиња, и даље је повезана с филмом.

Мадона је пре две године за "Вариетy" рекла да је "имала невероватан живот, зато и филм мора бити невероватан".

Певачица је тада навела да она мора лично да буде сценаристкиња и редитељка филма.

 - Нико, осим мене, неће испричати моју причу - била је изричита.

Тада је рекла како је написала врло дугачак сценарио којег, тешком муком, мора да скрати.

- Одбијала сам то да урадим, то је као да сам себи одрезала властите удове - рекла је о сценарију који је тада имао више од 180 страница.

Сада је Мадона навела како су нови сценарио написали она и ЕЦW чиме се алудира на сценаристкињу Ерин Кресиду Вилсон, која је укључена у пројека након што га је Дијабло Коди напустила.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas