Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ЖИВОТ ГЛУМЦА КОЈИ ЈЕ СПАВАО СА ПРЕКО 1000 ЖЕНА: Био је толико популаран да су га сматрали највећим љубавником свих времена

Љубавни живот глумца Питера О Тула, који је спавао са преко 1000 жена, препун је узбудљивих детаља.

1722590188_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Питер О'Тул је наводно спавао више од 1.000 жена током својих дивљих холивудских дана. Покојни срцеломац Лоренса од Арабије, који је преминуо 2013. у 81. години, био је добро познат као дамски мушкарац, а нова биографија сада тврди да је спавао са 1.033 жене.

Био је толико популаран међу женама, те га пореде са највећим љубавником свих времена - Дон Жуаном.

Он је у односе почео да се упушта врло рано ― још као дечак. Невиност је изгубио као тринаестогодишњак, и то са стриптизетом и удовицом из Шпаније која је била у педесетим годинама и која га је наводно пет месеци "подучавала" вештинама. Међутим, када га је она питала да у свој однос укључе и једног њеног клијента који би платио за то, О'Тул је одбио и прекинуо ову "везу". Потом је почео да мења партнерке и, рекло би се, дуго није стао.

Глумац је претежно био са највећим лепотицама, а многи верују да није бирао са којом ће да спава. Док је снимао "Лоренса од Арабије", при крају снимања је после једне журке завршио у кревету модне иконе Ејприл Ешли, за коју се касније открило да је трансродна особа.

Она је касније причала како је глумцу признала да није рођена као жена, што њему није било важно: занимало га је само шта Ејприл у тренутку кад је с њим.

Када је стекао светску славу улогом Лоренса од Арабије, жене су се отимале за његову пажњу и наклоност, а он их није одбијао, па је спавао са стотинама њих. У једном моменту је наводно ступио у везу с принцезом Маргарет, сестром енглеске краљице Елизабете ИИ која је имала једну од најтужнијих љубавних прича.

 

Они су, како тврде глумчеви биографи, заједно били осам година с прекидима, у периоду након што се принцеза развела од Лорда Сноудена.

Љубио је неке од највећих лепотица у историји филма, па му тако није одолела ни Одри Хепберн, с којом је сарађивао на снимању филма "Како украсти милион" 1965. године. Пар се упознао док је Одри била удата за Мела Ферера, а били су заједно све време док је трајало снимање. Глумица је потом затруднела, али није знала ко је отац детета. Месец дана потом, доживела је спонтани побачај, што је Питеру тешко пало. Како је признао пријатељима, био је смртно заљубљен у њу.

- Верујем да глумица мора барем мало да буде заљубљена у главног глумца, и обратно - рекла је Одри при њиховом првом сусрету.

 

Није Одри једина лепотица тог калибра коју је очарао Питер О'Тул: Елизабет Тејлор је запао за око још 1960. године, док је била удата за Едија Фишера. Желела је да провери има ли између њих хемије за потребе снимања филма "Клеопатра", а договорили су се да се нађу у једном лондонском хотелу. Глумац, који је тада био ожењен, пожалио се свом пријатељу да је био престрављен.

- Требало је да идем да ј***м Елизабет Тејлор, што је нешто за чим жуди бар пола мушкараца на свету. Први пут у животу сам био нервозан са женом, плашио сам се да ће критиковати мој перформанс - пожалио се О'Тул.

Очито се показао: можда није био њен Марко Антоније у "Клеопатри", али сарађивали пуну деценију и на крају играли заједно, и то са својим супружницима Ричардом Бартоном и Шијан Филипс, у филму Ундер Милк Wоод.

Бартон и он били су блиски пријатељи, најбољи другари за опијање, а шест година након што је започела његова се*суална веза с Елизабет рекао је колеги, за ког се Елизабет у међувремену удала:

- Ј***м ти жену годинама и она ми каже да сам много бољи у кревету него ти.

Међутим, она није била једина жена коју су делили, а са Авом Гарднер су били истовремено и имали се*с утроје.

- У мени букти ватра - рекла им је глумица. - Мислим да ће би бити потреба двојица јаких мушкараца - Велшанин и Ирац - да је угасе.

- Била је у праву - рекао је касније Питер свомпословном сараднику Џулсу Баку. ― Била су потребна двојица да је задовоље те ноћи.

Елизабет Тејлор, Ава Гарднер... Зар је могућеда има још таквих дива у његовој љубавничкој биографији? О, да! Глумица Вивијан Ли била је с Лоренсом Оливијеом 20 година у браку, а развод ју је потпуно сломио. Срећом, Питер О'Тул нашао јој се као утеха, а повремено су се виђали све до њене смрти 1967. године.

Прелепа велшка глумица Шијан Филипс била је једна у низу глумчевих љубавница, када је затруднела 1959. године. О'Тул је одмах одлучио да је ожени. Била је уз њега на његовом успону до славе, а признаје да је већ на снимању "Лоренса од Арабије" знала да више никад ништа неће бити исто.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas