Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ ЈАЧА ОД БОЛЕСТИ: Ћерка Бруса Вилиса поделила дирљив тренутак

Брус, који је у марту напунио 69 година, отац је пет девојчица, Румер, Скаут и Талуле, које дели са бившом женом Деми Мур, а Мејбл и Евелин дели са садашњом супругом Емом Хеминг Вилис.

1717144229_sdfsdfsfsdfs.jpg
Oglas

Породица Вилис се проширила, што значи да је наслеђе Бруса Вилиса још јаче.

Звезда се повукла из глуме у марту 2022. након дијагнозе афазије, а уједно се повукла и из јавног живота. Његова ц́ерка Румер Вилис је поделила је новости о томе како се осећа њен отац.

Румер ће у јуну певати песме са свог дебитантског албума, 'Ребел Даyс' у ,,Цафе Царлиле"-у у Њујорку. Румер је прошле године у априлу ушла у нову фазу када је са својим дечком Дереком Ричардом Томасом дочекала девојчицу Луету Ајли Томас Вилис.

Девојчица је свој први рођендан прославила  у априлу 2024. и имала је прилику да одраста са оба пара бака и дека са мамине стране.

Румер је размишљала о животу, рекавши да је Брус диван према својој унуци. Видела га је на путу за Њујорк, где је била сведок успомене коју ц́е заувек памтити када је њена ћерка закорачила ка свом деди. „Лу је тек проходала, и она му је пришла, и било је тако слатко“, рекла је Румер за ТОДАY.

Брус, који је у марту напунио 69 година, отац је пет девојчица, Румер, Скаут и Талуле, које дели са бившом женом Деми Мур, а Мејбл и Евелин дели са садашњом супругом Емом Хеминг Вилис.

Румер каже да га гледа како проживљава посебне тренутке са својом унуком. „Он је тата девојчица. Видела сам га са својим сестрама, мојим малим сестрама“, наставила је певачица.

Румер је рекла да то што су њени родитељи постали бака и деда „откључава сва ова сец́ања из детињства“. „Мислим да је највећа срећа чињеница да су постали бака и дека. Имају сву љубав и радост без икаквих одговорности“, поделила је она. 

Делец́и новости о његовом здрављу, она је рекла да се оно „стално развија“. Румер каже да је за њу најважнија љубав коју деле, „Тако је моц́на и тако присутна“, објаснила је она.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas