Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛИЈАМ ПЕЈН ИСПРАЋЕН УЗ АПЛАУЗ: Његово тело је одвезено са места несреће - неутешни фанови пале свеће и опраштају се од певача (ВИДЕО)

Обожаваоци британског певача Лијама Пејна окупљају се у све већем броју испред хотела у којем је певач трагично изгубио живот

1729156746_Foto-Profimedia-Lijam1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Обожаваоци британског певача Лијама Пејна окупљају се у све већем броју испред хотела у којем је певач трагично изгубио живот.

Друштвеним мрежама шире се снимци избезумљених фанова чије тинејџерске године је обележио певач, некадашњи члан бенда" Оне Дирецтион". Многи с неверицом пале свеће, неутешно плачу.

Први су стигли одмах, а када је Лијамо тело уношено у црвени комби хитне помоћи, окупљени су почели да аплаудирају и нису престали док комби није изашао из улице поред хотела.

Како се на снимцима с лица места може видети, људи су у шоку, узајмано се теше, а многи само немо зуре у белу фасаду хотела "Цаса Сур", где су све завесе навучене.

 

Први обожаваоци су дошли одмах након што се сазнало да је Лијам пао с трећег спрата хотела, а сада је тај део четврти у Палермо, у Буенос Ајресу, пун људи.

Лијам је овде дошао заједно са својим колегом из бенда Најлом Хораном.

Док реке фанова сваког часа пристижу, полиција је блокирала пут од саобраћаја и запечатила улаз у хотел траком. Истражитељи су стигли око 19.40 обучени у форензичка одела и снимили спољашњост зграде.

 

"Срце ми је сломљено. Сећам се када сам била дете, много су ме малтретирали у школу, а његове песме су ми помогле. Разорена сам, дошла сам чим сам чула вести", рекла је Мартина Белаустгуи за "Тхе Гардиан".

"Видела сам га на Најловој изложби пре неколико недеља. Певао је и играо и скакао", навела је Мариана Пинто и додала:

"Упознала сам га када сам имала 12 година. Био је са породицом и тражила сам слику. Био је тако фин. Била сам тако стидљива, покушао је да разговара са мном, али нисам могао ништа да кажем. Жао ми је због тога".

Једна од дугогодишњих Лијамових обожаватељки је и Беренис Дезмонд.

"Фан сам од малих ногу. Осећам се веома тужно и шокирано. Био је део мојих тинејџерских година, моје адолесценције. Одмах сам дошла, чим сам чула вест. Остаћу овде још дуго", рекла је она.

"У неверици сам. Толико је велика бол да не могу да верујем. Сада када смо овде, чудно је, осећамо се мучно", описала је тугу Џулијета Равиру.

У међувремену, на лице места је дошло још десетине полицајаца, који покушавају да контролишу масу испред хотела.

Иначе, Палермо је популарна област за туристе, пуна кафића, ресторана и модерних продавница, а налази се у близини Мовистар арене у којој је Хоран наступио 2. октобра. Те вечери, Пејн је виђен како плеше и пева заједно са Хорановим фановима.

Према извештајима, Пејн је умро након што је пао с трећег спрата хотела у двориште.

Портпарол хитне помоћи потврдио је његову смрт.

"У 17.04 смо позвани због особе која се налазила у унутрашњем дворишту хотела", рекао је Алберто Крешенти и додао:

"Неколико минута касније стигла је екипа хитне помоћи, која је потврдила смрт овог човека за кога смо касније сазнали да је певач. Услед пада имао је тешке повреде. Није било начина да се било шта уради".

(Б92)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas