Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лепа Брена открила како је њен и Бобин брак опстао оволико година: Ово је њен савет свим паровима

Лепа Брена и Боба Живојиновић су у браку 33 године

1716204673_ami_g_show_09042024_0036.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

У децембру 1991. године Брена и Боба Живојиновић су у сали хотела “Интерконтинентал” разменили брачне завете. Те вечери прекинут је Дневник, како би младенци са лица места поздравили гледаоце.

Брак Лепе Брене и Бобе један је од најдуговечнијих на естради, а музичка звезда је током гостовања у емисији ”Сцена” открила како јој је пошло за руком да сачува породицу на окупу.

- Дошла сам до једне књиге на којој је писало ”Брак”, отворила сам је пошто ме је баш интересовало шта пише у њој... Међутим, унутра је било око 150 празних страница. Мој савет свим девојкама, женама и супружницима је да без љубави, поштовања и толеранције не постоји ни један брак, ни један посао.

Брак Лепе Брене одолео је бројним искушењима, а складну породицу певачица сматра својим највећим успехом:

- После свих тих мојих највећих животних искушења, када добијете децу тек онда схватите колико нисте имали ту врсту љубави и колико она просто заокруже читав један циклус у вашем животу. После тога мислите да не постоји ништа веће од љубави према деци, док се не роди унуче - закључила је певачица.

Подсећања ради, Бренина и Бобина свадба коштала је око 50.000 немачких марака, што је за оно време било читаво богатство. Припремљено је чак 650 јела, торта је имала пет спратова, поклони су стизали из свих крајева света (кум Борис Бекер није могао да дође, али им је послао најновији “мерцедес”), а фолк звезда блистала је у венчаници куће “Диор”.

ВХС касета са снимком Бренине и Бобине свадбе месецима је била најтраженија у видео-клубовима - сви су желели да виде “венчање века”.

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas