Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КУЋА РАДОША БАЈИЋА ОГРАЂЕНА ЈЕ ЗИДОВИМА: Шта комшије имају да кажу о Радошу

Радош Бајић, глумац, сценариста и редитељ, живи у правом малом, приватном рају, а по фотографијама нико не би рекао да се његова оаза мира са толико зеленила налази у Београду.

1718266345_471970_rados-b_f.jpg
Фото: Новости
Oglas

Радо је виђено лице и у комшилуку, који је истакао да им се увек уљудно у културно јавља на улици.

- Уме да се нашали, господин је и има непосредан приступ људима. Често га сретнем у самопослузи која је у нашем крају, смеје се и шали са свима - каже Вујко Петар за Блиц, а сусед Милинко додао:

- Радоша знам још од кад се доселио у овај крај, а ту сам дуже од 40 година. Поред тога што је добар човек и фин, син му је културан и васпитан.

- Радош долази готово сваког дана, раноранилац је. Купује свакодневне потрепштине, али у великим количинама. Радњу напушта са пуним кесама свега и свачега. Поприча са људима. Запиткују га око серија, а он им увек одговори са осмехом - открила је тада радница у оближњем маркету, док је једна од муштерија додала:

- Радош се одлично слаже са сином, живе заједно. Сами перу ауто, не разбацују се беспотребно. Кућа им је ограђена зидовима, делује да воле своју приватност. Нису бучни, нема журки, али ни свађа.

У кафани која се налази недалеко од дома Бајића кажу да суседи често препричавају анегдоте о Радошу.

- Помињу га често наши гости, кажу да су га у младости јуриле жене, али да сада води другачији живот - испричао је конобар.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas