Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КСЕНИЈА НИКАД БЕСНИЈА: Не разумем зашто је песма Фаворито ИЗБРИСАНА

Након дужег времена стала пред медије

1729677503_Screenshot-2024-10-23-115653.png
Пхото: принтсцреен-инстаграм
Oglas

Ксенија Кнежевић ретко када се појављује на јавним догађајима и како је и сама река појављује се само када њени пријатељи са естраде организују неки скуп. Тако је било и вечерас. Певачица која је била део групе "Хјурикејн" стигла је на промоцију албума Сајси Мц, и врло расположена стала је пред медије и одговарала на питања.

- Ја сам онако, ја сам у медиској илегали. Искрено немам шта да вам кажем. Одмарала сам и док не будем имала нешто конкретно, не бих да заузимам медијски простор, глупо ми је. Тражим свој фазон, окупљам сараднике, можда ово вуче на неку алтернативу, али мислим да је фер према публици да радим оно што волим - почела је Ксенија па открила и да је у овој паузи изгубила 6 килограма, а онда је изјавила да се није ужелела оваквих скупова.

- Нисам се пожелела. Развила сам социјалну акнциозност иако је раније нисам имала. Ништа се дуго није дешавало и сад кад вас видим овако мало ми је непријатно. Лепо је све ово, али ја и даље долазим као подршка. И бирам код кога долазим, само кад су прави пријатељи у питању

Певачица је у овом моменту и сазнала да је певачица Миона која је из другог састава групе "Хурикејн" у друго стању

- Ја то нисам знала, али честитам - рекла је Ксенија.

Оно што није могло да прође без њеног коментара је моменат да је пемса "Фаворито" која је и прославила Сању, Ивану и Ксенију уклоњена са музичке платформе јутјуб

- Ја то не знам. Ево, ја сад тражим овако јавно да неко објасни зашто је песма уклоњена - поручила је певачица.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas