Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОМЕ БИ ПРИПАЛА ДЕЦА ДА СЕ КЕЈТ И ВИЛИЈАМ РАЗВЕДУ? Правило о старатељству које за њих важи је одређено пре 324 године

Развод Кејт и Вилијама све више интиригра јавност

1722168041_af8febfd3e89326f7c5d5d529b364672fba94a9a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Од како се сазнало да принцеза од Велса Кејт Мидлтон болује од рака све очи не само британске већ и светске јавности упрте су у њу и њену породицу. Много је било спекулација на тему њиховог брака, неки су тврдили да је Вилијам вара, али никада није потврђена ни једна од тих информација. Због тога је развод Кејт и Вилијама све чешћа тема медија… 

Развод Кејт и Вилијама – Принцеза остаје ускраћена за све 

За многе Кејт и Вилијам делују као једно. Од како су једно другом изговорили судбоносно да у априлу 2011. године све је текло као тиха река. Од венчања које је пратио огроман број људи широм света, па све до добијања троје деце.

Ипак, као и у сваком, и у њиховом браку је било неких трзавица, а баш у тим тренуцима се наметало питање ако се догоди развод Кејт и Вилијама шта ће се десити с њиховом децом…

Заправо, многе је занимало коме би припала деца ако Кејт и Вилијам одлуче да се разведу. Без обзира да ли волите више Кејт ии Вилијама сигурно је да ће вас одговор запрепастити. Деца не би припала ни њој ни њему!

Развод Кејт и Вилијама – Да ли претпостављате коме би припала деца?

Ако би се краљевски пар развеод деца би по старом закону припала деди, односно краљу Чарлсу. Овај закон, који датира из 1700-их. Ово правило старо 324 године шокирало је јавност и изазвало многа питања о будућности Џорџа, Шарлот и малог Луија.

Ипак, Марлин Киниг, која годинама прати британску краљевску породицу, истиче да је овај закон више формалност и да у реалности родитељи имају могућност да учествују и даље у одгајању своје деце.

Много тога би се променило да до развода дође, а верује се да Кејт без дозволе краља не би смела да са децом напусти земљу, а ту би се нашла и многа друга ограничења.

У случају развода, као што смо већ писалил, Кејт би добила апартман или кућу унутар граница Велике Британије где би са малишанима проводила време.

Иако је брак Кејт Мидлтон и принца Вилијама пред великим изазовима ипак се сви надају да ће из целе ситуације првенствено Кејт (због здравља), а онда и Вилијам изаћи као неповређени, срећни и да ће наставити да живе складно као и до сада.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas