Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЛИКА ЈЕ ПЕНЗИЈА ВЕРИЦЕ ШЕРИФОВИЋ?:Након 39 година радног стажа има ДУПЛУ ПЕНЗИЈУ

Верица Шерифовић сада живи мирнијим животом у пензији

1730106355_Screenshot-2024-10-28-100450.png
Пхото: принтсцреен-инстаграм
Oglas

Након 39 година радног стажа, Верица проводи време са унуком Мариом и ужива у редовним месечним примањима.

- Укупно 39 година уплаћеног радног стажа, 27 у Србији и 11 у Аустрији. Пензија овде је сада око 35.000 динара и аустријска мало мање од 250 евра, али њих имам 14 укупно. У мају и у октобру примам дуплу. Значи сада сам примила дуплу 470 евра и ова српска - објаснила је Верица, преноси "Гранд".

"Најсрећнија сам жена на свету"
Подсетимо, Марија Шерифовић недавно је добила сина којем је дала име Марио, а Верица је тада истакла да је поносна на своју ћерку.

- Најсрећнија сам жена на свету! Родило ми се унуче! У Америци сам и не бих се даље оглашавала. Само желим да сви знају колико сам поносна - рекла је Верица.

Иначе, Марија је недавно за домаће медије открила да њеном сину прија музика и да му често пева.

- Све је океј и све је под контролом, логистика ми је јача страна и све је како треба, све је у реду. Певам му, од рођења воли гласну музику и брзу не воли спору - рекла је она.

 

Шерифовићева је на крају године сумирала утиске и истакла колико је захвална што је добила дете.

- Ја не знам како и одакле да почнем. Како написати рекапитулацију овакве године... Концерти, албум, спотови, путовања у Америку, "Звезде Гранда", приватан живот... И на све то невероватна количина бриге! Тако да сада и на измаку ове 2023. могу рећи: Боже, хвала ти! Хвала ти на овим маленим рукицама! Један заиста види све и верујте ми свакоме од нас све дође по заслузи. Тек сада, тек данас, када имам 39 година, могу себи рећи да су ми и срце и душа у потпуном спокоју јер је коначно све дошло на своје место - написала је певачица.

Курир 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas