Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЈЕ СУПРУГА АЛЕКСАНДРА МИЛИЋА МИЛИЈА? Запросио ју је после 6 месеци, а одговор чекао 15 минута (ФОТО)

Запросио ју је након само шест месеци везе.

1728556367_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Mili.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Александар Милић Мили већ 19 година ужива у складном браку са супругом Нином.

Славни музичар и композитор веома је успешан у свом послу, а о приватном животу говори ретко и о њему се, сходно томе, мало зна.

 

Како су се упознали?
 

Нина и Мили упознали су се пре нешто више од двадесет година, а њихова љубав данас подједнако је лепа и јака баш као првога дана.

Једном приликом познати музичар испричао је како је изгледао њихов први сусрет и нагласио да је то, са његове стране, била љубав на први поглед.

У љубавну везу нису упловили одмах, већ су првих годину дана познанства провели у дружењу и бољем упознавању.

– Ја сам се дружио са Ниним пријатељицама, често смо излазили и једно годину дана је трајало то дружење. Чак сам и једној њеној пријатељици радио неку песму. Нина је за то време била у Италији, где је студирала, и кад је први пут дошла код мене у студио, само сам њеној пријатељици рекао "Гледај, како год, али следећи пут кад она дође обавезно ми јави". Ја сам јој рекао "Супер, сад ту везу да прекинеш и од сутра крећемо ти и ја". Све се нагло десило, али изгледа да је требало тако – 

Запросио ју је након само 6 месеци
 

Њих двоје били су у вези тек пола године, када је Мили одлучио да је време да своју љубав и озваниче и то на најлепши могући начин.

Како је испричао у једном интервјуу, он је овај дан пажљиво осмислио до најситнијег детаља, те је оно што се Нини учинило као потпуна катастрофа завршило романтичним гестом о каквом није могла ни да сања.

– Отишли смо у шопинг, али тако што сам само себи куповао, шта год да је она одабрала рекао сам да јој не стоји. Увече смо имали вечеру у чувеном ресторану. Ја сам обукао све што сам купио, одело, кравату, а она је полудела јер није знала шта да обуче. У ствари, ја сам месец дана пре тога наручио прстен, хаљину, огрлицу, све за то вече је већ било спремно. Чак сам јој порубљивао хаљину по њеној мери, а да није знала – започео је он причу.

Како је даље објаснио, прослављени композитор потрудио се да Нини ово вече заувек остане урезано у памћење.

– Преко пријатеља сам добио најбољи сто, имали смо невероватну вечеру. Када је дошао тај моменат ја сам почео да се знојим. У једном тренутку сам клекнуо на колена и запросио. Сечам се да је бризнула у плач, а цео рестаран се окренуо и почео да аплаудира. Петнаест минута сам чекао њен одговор – испричао је Мили.

Имају двоје деце
 

Лепа Нина и Александар деле двоје деце. Прошле године, музичар је објавио видео своје ћерке Мије Јоване, и поносно показао како је таленат за певање наследила управо од њега. 

Поред ћерке Мије, њих двоје имају и сина који се зове Маркус Симеон. Имена деце познатог пара веома су необична, а Мили је једном приликом и објаснио њихова посебна значења. 

– Свако је добио прво име по неком значењу. Маркус значи снага, образовање и његов заштитни знак имена је Лав са књигом, док Миа значи моја, јединствена, односно посебна особа – истакао је он.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas