Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је певач који је певао нашим кошаркашима на прослави у Паризу? "Играчи су ме позвали још пре два месеца" (ФОТО)

Српски кошакраши славили су у суботу освојену медаљу на Олимпијским играма у Паризу, а многи су се питали ко је певач који је, поред наших кошаркаша, био задужен за сјајну атмосферу.

1723461078_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/Фејсбук/ Срђан Гујичић
Oglas

Реч је о певачу Срђану Грујичићу, који је био задужен за музику током прославе, као и Санел група маx, бенд који је све испратио, пише Телеграф.

Он је поделио своја искуства са незаборавне свирке, те нагласио колико му је тај дан био посебан.

- На прослави је било сјајно! Видели сте на снимцима... Играчи су ме позвали преко заједничких пријатеља још пре два месеца. Већ тада су планирали прославу ако освоје медаљу, само смо чекали да видимо од каквог материјала ће бити (смех) - започео је Срђан за Телеграф.

- Чим су ушли у ресторан био је видан сјај на њиховим лицима. Е, тај сјај је злата вредан! Било је и суза, нису могли да задрже емоције. Сав притисак који се накупио током припрема и самог турнира, једноставно је изашао из њих у том моменту. Сви су били весели на свој начин, сви су певали из душе, нико није остао равнодушан. Немогуће је издвојити неког играча. Видели сте какво је то заједништво, синоћ су сви углас певали Партизанове и Звездине химне без обзира на то ко чији дрес носи. Невероватно.

Срђан је открио да му је ова свирка једна од најдражих.

- Ја сам иначе професор на париском Конзерваторијуму, бавим се озбиљном музиком и свирао сам заиста многим великим именима, од председника до краљева, али међу омиљенијим "свиркама" била ми је ова јуче - рекао је Срђан.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas