Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КЕЈТ МИДЛТОН СЕ ВРАЋА У ЈАВНОСТ? Иако је најавила да се неће појавити на краљевој рођенданској паради, многи кажу да спрема изненађење

Кејт Мидлтон је наговестила могуц́и повратак у јавност овог викенда

1718194697_93f4d739cef1b201320c166f4c8abf5a59605e40.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Према извештајима, принцеза од Велса размишља о изненадном појављивању на краљевој годишњој рођенданској паради у суботу, 15. јуна, како наводи "Индепендет".

Кејт Мидлтон је почасни пуковник Ирске гарде, која ове године предводи рођенданску параду краља Чарлса, али је није била на проби прошле суботе, како се и најављивало. Тим поводом принцеза од Велса се огласила и упутила писмо гарди које је објавила на свом налогу на друштвеној мрежи "X".

Принцеза од Велса упутила је извињење јер је пропустила пробу за "Троопинг тхе Цолоур", рођенданску параду краља Чарлса, с обзиром на то да се и даље држи даље од јавних догађаја. Поменута смотра је званични рођендан британског монарха који се обележава сваке друге суботе у јуну. Чарлс слави још један онај прави рођендан, 14. новембра. Праксу дуплих рођенданских прослава поштовала је и његова мајка краљица Елизабета ИИ.

"Поштујем све који су ове године у трупама вежбали месецима и посветили много времена како би обезбедили да њихове униформе и вежба буду беспрекорни. Бити ваш пуковник и даље је велика част и јако ми је жао што не могу да поздравим овогодишњу смотру пуковника. Молим вас, пренесите моје извињење целом пуку, међутим надам се да ћу моћи да вас врло брзо поновно све представљам. Шаљем вам своје најлепше жеље и много среће свима који су укључени", навела је Кејт у својој поруци.

Појављивање принцезе од Велса није потврђено, а јавност се нада да ће је тада угледати чиме би се прекинуле бизарне теорије о њеном стању од којих неке иду толико далеко да наводе да је принцеза убијена. Како се ближи овај догађај, прогнозе да ће се она појавити све су гласније, иако је првобитно било готово сигурно да ће Кејт остати у медијској илегали.

Повратак Кејт Мидлтон очекује се јер се ради о веома важном догађају, а истовремено би био јако симболичан јер се и краљ бори са раком па би тиме обоје показали јавности да су у борби противе тешке болести уједињени и да једно другом пружају подршку у тешким тренуцима.

Подсетимо, Кејт је 22. марта ове године сазнала да има рак, а 16. јануара је имала операцију абдомена.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas