Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КЕЈТ МИДЛТОН ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ОД КАД ЈЕ ПОБЕДИЛА РАК: Погледајте како принцеза изгледа после 9 месеци хемотерапије (ФОТО)

Будућа британска краљица, која је прошле недеље открила да је њено лечење завршено и да ц́е се полако вратити краљевским дужностима.

1727083910_Foto-Profimedia-Printscreen-X-BBCNorthEast.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ X - ББЦНортхЕаст
Oglas

Кејт Мидлтон (42) снимљена је у јавности први пут откако је завршила с хемотерапијом. Принцеза од Велса је са супругом Вилијамом кренула на мису у цркви Цратхие Кирк у Балморалу. Вилијам је био за воланом, док је Кејт са шеширом на глави седела на сувозачком месту.

Принцеза је снимљена само неколико дана након што се вратила својим званичним дужностима, када је почетком недеље одржала свој први службени састанак након више од девет месеци паузе због борбе с раком. На састанку је разговарала о свом пројекту Рани развој у детињству, а присуствовали су чланови њеног тима и представници фондације Рано детињство.

 

Будућа британска краљица, која је прошле недеље открила да је њено лечење завршено и да ц́е се полако вратити краљевским дужностима испричала је у интимном видео снимку на коме је заједно са супругом, принцом Вилијамом и њихово троје деце, да се радује повратку на дужност.

- Мој пут до излечења и потпуног опоравка је дуг и морам да наставим да сваки дан доживљавам онако како долази - рекла је тада.

Потом је рекла да ће учинити све што може, и да је "живот без рака" сада њен "фокус".

- Како се лето ближи крају, не могу да вам кажем какво олакшање је што сам коначно завршила хемиотерапију. Последњих девет месеци били су невероватно тешки за нас као породицу. Живот какав познајете може се променити у трену и морали смо да пронађемо начин да се крец́емо у олујним водама и непознатом путу. Борба са раком је сложена, застрашујуц́а и непредвидивоа за све, посебно за оне који су вам најближи. Са понизношц́у, она вас такође доведе лицем у лице са вашим сопственим рањивостима на начин на који никада раније нисте разматрали, а са тим вам и даје нову перспективу - рекла је принцеза прошлог месеца.

(Даилy маил/ Она.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas