Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КАМО СРЕЋЕ ДА САМ ПРОКОЦКАО САМО СТАН": Аца Лукас ПРОКОЦКАО ОКО 70 МИЛИОНА

Певач Аца Лукас отворио је једном приликом душу о зависности од коцке, али и мање познатим детаљима и свог живота.

1720337434_aca_lukas_08032023_0002.JPG
Пхото:АТА /М.М
Oglas

Свако други, да је на његовом месту, рекао би да се каје што је на коцки изгубио милионе, али Аца Лукас стоји иза својих поступака и порока, па је у једној исповести изјавио да се опет роди, све би исто радио. Не крије да је користио опијате, посећивао јавне куће, али и да је изгубио више од 70 милиона долара на коцки.

- Постоји сајт који је правио студије о томе колико су ВИП личности на Балкану потрошиле на коцки, па сам ту обухваћен и ја. Пише тамо да постоји неки Аца Лукас из Србије, велика звезда, био је рањаван. Пише да сам 70 милиона долара потрошио на коцки. Морам ти признати да су скоро, па погодили, мало више сам ја с******. Не кајем се. У животу се никада не кајем. Кајао бих се када бих правио неке круцијалне грешке. Када бих се убио, то јест да сам се убио, то би значило да се кајем, али ево ме ту сам, жив сам - говорио је Аца на почетку и објашњава да је једном рачунао колико је изгубио на коцки и да је то била сума да је могао да купи једно београдско насеље.

- Неки ми кажу прокоцкао си стан у Београду. Човече, мислим се у себи, друже мој, камо среће да сам прокоцкао само стан. Ја сам прокоцкао једно београдско цело насеље. Једно дебело насеље, оно најскупље. Али добро, шта ћеш, то сам ја. Сам сам их и зарадио, сам сам их и прокоцкао. Нисам дужан 70 милиона, то је мој новац, зарадио сам и више од тога. Обезбедио сам децу. Сви имају све што им треба. Ја сам живот креирао за себе, моја деца имају све што треба да имају.

- Мушкарци увек треба да буду галантни. Ја нисам фрајер, никакав сам. Лоше сам грађен, смешно грађен. Али жене ме воле јер сам галантан и зато што много ценим и поштујем жене. Има оних које нису за поштовање и упадам у клинч с њима, као што се десило и скоро, али генерално волим и поштујем жене.

На питање да ли је некада на путовањима посећивао јавне куће, певач је одговорио потврдно.

- Посећивао сам, посећујем и посећиваћу јавне куће. Нисам рекао да сам ишао да користим услуге и да сам ишао на жене. Има јавних кућа које имају добре барове и шанкове. Имам пријатеље који држе јавне куће, често тамо одем. Немам потребе да плаћам такве услуге. Нисам морао ни кад сам био млађи, а не морам ни сада. Између галантности мушкараца према женама и плаћања проституције је врло танка линија. Скоро сам имао неку расправу. Ако сам синоћ имао однос са девојком, а сутра сам видео неке лепе ципеле и хтео да јој их купим, испадне да сам платио за с*** - рекао је Лукас једном приликом.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas