Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СКАНДАЛ КОЈИ СЕ ПАМТИ: Камили нису дали да седи поред Чарлса на свадби

Хју Гросвенор, војвода од Вестминстера, оженио се јуче Оливијом Хенсон у Честеру. Том венчању које називају свабдом године међу британском елитом, присуствовали су принц Вилијам и принцеза Јуџина, без својих партнера (Кејт Мидлтон је одусуствовала због здравствених проблема).

1717844579_sdfsdfdsf.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Међу гостима нису били ни Чарлс ИИИ и краљица Камила, који су пре два дана стигли у званичну посету Француској. Овај краљевски пар са породицом младожење спаја кумство и пријатељство, али и један скандал који се добро памти.

Краљ Чарлс је кум војводи и био је веома близак пријатељ са његовим оцем. Младожења сигурно није заборавио каква напетост је пратила свадбу његове сестре Лејди Тамаре Гросвенор и Едварда ван Катсема у катедрали у Честеру 2004. године. Непријатност на свадби 2004. изазвала је позивница упућена краљици Камили. "Хју зна колико позивнице за венчање могу да буду осетљива ствар", рекао је тада пријатељ будућег младожење.

Камила Паркер Боулс била је позвана на свадбу, али јој је речено да неће моћи да седи са тадашњим принцом Чарлсом, са којим је била у вези (венчали су се наредне године), као и да ће морати да седи неколико редова иза њега. Није било дозвољено ни да заједно дође на догађај са својим партнером.

На том венчању били су краљица Елизабета ИИ и принц Филип и протокол је морао да се поштује.

"Чак и да госпођа Паркер Боулс дође са принцем на догађај, у присутву краљице, то би значило да су јој дати права и статус који она једноставно нема", поручио је тада извор.

Камила, која је веома емотивно поднела овај допгађај, пре удаје за Чарлса појавила се само неколико пута у јавности са краљицом. Када је сазнала да неће моћи да буде уз принца на свадби, то ју је јако разљутило. Чарлс и Камила повукли су се са свадбе, садашњи британски краљ који је кум младожење, није био задовољан третманом према својој тадашњој вереници. На венчању су били краљица, принц Филип и принчеви Хари и Вилијам.

И данас се, када се говори о овом венчању, у први план истиче управо овај скандал.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas