Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ЈЕ БУКНУЛА ЉУБАВ ИЗМЕЂУ ТАМАРE ДРАГИЧЕВИЋ И ПЕТРА БЕНЧИНЕ: Сада су складна породица са троје деце, али мало је познато како је све почело

Тамара Драгичевић јуче се породила и на свет донела сина којем су родитељи дали име Борис.

1720341870_asdfasdad.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Глумица и њен супруг Петар Бенчина важе за један од најскладнијих парова на домаћој глумачкој сцени и многима су инспирација какав однос треба да буде. Сада већ имају троје деце, али мало је познато како је уопште и почела њихова љубавна прича.

На почетку баш нису "кликнули" једно на друго, али с временом, љубав је била све јача и јача. Када су се боље упознали, знали су да је то љубав за цео живот.

- Помислила сам - како је надмен - причала је раније кроз осмех Тамара о томе шта јој је пролазило кроз главу када је први пут видела Бенчину.

- Петар ми није био симпатија док нисам схватила да сам ја њему симпатија. Било га је одједном "много”. Ми са класе смо ишли негде и онда је стално са нама он ишао. Седео је поред мене, а када сам освестила да му свиђам, схватила сам да није ни он лош (смех). Десила нам се једна занимљива ситуација након једног кастинга. Завршили смо кастинг и кренули кућама заједно, било је лето и 40 степени - присећала се она.

"Било ми је непријатно"

- Шетали смо, па смо сели на пиће, а ја све време размишљам зашто шетамо толико. Заиста није било никакво мување. Код Бранковог моста смо се растали и већ ми је било непријатно што сам толико шетала. Само сам се мами поверила, а нисам ни знала да ми се свиђа. Ја сам се тада њему свидела - објаснила је Тамара у емисији “Балканском улицом”, па се осврнула и на први пољубац.

- Први пут смо се пољубили на Новом Београду, а запросио ме је на мору. Мислили смо да свадба неће надмашити веридбу. Нисам могла да замислим класичну, традиционалну свадбу у којој сам ја у главној улози, иако немам ништа против њих, али на својој бих сигурно била нервозна и не бих уживала. Једна опција била је да то буде баш интиман чин, само ми и кумови, а друга је била ова, моје венчање из снова: плажа, море, музика и драги људи - испричала је Тамара.

Подсетимо, док су својевремено пловили чамцем око острва Корчула у Хрватској, Бенчина је у једном моменту клекнуо, извадио прстен и запросио је. Шокирана глумица је једва изговорила “да”. Тамара и Петар су се венчали 2016. године. Према глумичиној жељи, венчање је било организовано на Ади Бојани, уз присуство породице и најближих пријатеља.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas