Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како је Бен Афлек реаговао на коментаре Џенифер Лопез о разводу: "Прихватио је да не може да побегне од тога"

Недавно је Џенифер Лопез решила да проговори о разводу са Беном Афлеком, а иако није споменула његово име нити дала конкретне детаље, она је поделила своја осец́ања о променама у личном животу, јасно стављајуц́и до знања на кога се односи оно о чему је причала.

1728983152_profimedia-0783142419.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сада су очи окренуте ка Афлеку, а многи су жељни да чују његову реакцију на оно о чему је говорила његова сада већ бивша жена.

Према Дејли мејлу, Афлек није био свестан да је Лопез планирала да разговара о свом личном животу у недавном интервјуу. Међутим, извори кажу да он није био потпуно изненађен њеном одлуком.

- Бен зна да ц́е заувек причати о раскиду, јер је снимала албуме и документарне филмове о обе своје претходне везе - рекао је извор за Дејли Мејл.

- Није добио обавештење да ц́е она говорити о њиховој вези, али је претпоставио да ц́е се то на крају догодити. То је део њеног живота као и било шта друго, и он је прихватио да никада не може да побегне од тога.

Чини се да Афлек такође разуме Џениферин начин да се носи са њиховим раскидом, што укључује и отворен говор о томе. Он зна да је она увек била неко ко говори о свом личном животу.

- Свако се носи са губитком и раскидом на свој начин, а то је оно што је Џен морала да уради – Бен само то мора да прихвати - објаснио је инсајдер. Међутим, глумац би више волео да неке ствари задржи личним, посебно важније детаље о њиховој вези.

Шта је Џенифер Лопез рекла о њиховом раскиду?

Током разговора са комичарком и водитељком Ники Гласер за Интервиев Магазине, Лопез је поделила нека дубока размишљања о љубави и односима.

- Мораш бити здрав. Мораш бити комплетан, ако желиш нешто што је потпуније. Мораш бити добар и сам са собом. Мислила сам да сам то научила, али нисам. А онда, овог лета, размишљала сам: „Морам да одем и будем сама, желим да докажем себи да то могу“ - објаснила је она.

Иако није директно именовала Афлека, признала је да су ствари биле тешке.

- Осец́ала сам се усамљено, непознато, застрашујуц́е. Тужно је. Очајно. Али када седнете у тим осец́ањима и кажете: „Ове ствари ме нец́е убити“, способна сам за радост и срец́у, сама - признала је, јасно говорец́и о свом недавном раскиду.

- Бити у вези ме не дефинише. Не могу да тражим срец́у у другим људима. Морам да имам срец́у у себи. Говорила сам да сам срец́на особа, али сам ипак тражила да неко други допуни ту срећу - поделила је Лопез, истичуц́и да тренутно не тражи никог другог.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas