Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЛАН ИЗ "ДВА И ПО МУШКАРЦА"? Потпуно је променио имиџ, па открио да ли ће снимати наставак серије са Чарлијем Шином

Амерички глумац продуцент, сценариста и редитељ Џон Крајер најпознатији је по улози Алана Харпера у серији "Два и по мушкарца", за коју је освојио и две Еми награде

1726055369_Foto-Profimedia-Carli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Гледали смо га у свих 12 сезона популарног ситкома, који се снимао од 2003. до 2015. године, и једини се из глумачке екипе појављује у свакој од укупно 262 епизоде.

По епизоди је зарађивао око 550 хиљада долара и данас се његово богатство процењује на око 70 милиона долара.

Док је још глумио у серији, тачније 2013. године, Крајер је почео да губи косу, што су за потребе снимања покривали на разне начине - од спрејева у боји до тупеа и перика.

Ипак, последњих година је потпуно прихватио своју ћелавост. Након "Два и по мушкарца", запажену улогу остварио је и у серији "НЦИС", у којој је глумио доктора Кајрила Тафта, у неколико серија је глумио и самог себе, а последњу улогу остварио је у серији "Проширена породица", чији је и извршни продуцент.

Фото: Профимедиа

Када су се почетком ове године појавиле гласине о поновном снимању серије "Два и по мушкарца" с оригиналном глумачком екипом, Крајер је изјавио да више не жели да има посла с Чарлијем Шином, који је глумио његовог старијег брата Чарлија Харпера.

- У доба кад смо снимали 'Два и по мушкарца', Чарли је био најплаћенији телевизијски глумац. Ипак, успео је то да упропасти, што вас тера да се замислите. Волим га, желим му све најбоље, али не бих више могао с њим да сарађујем - рекао је у емисији "Тхе Виеw".

Наиме, Шин је био приморан да напусти "Два и по мушкарца" 2011. године, због чудних испада у јавности и вређања продуцента серије, након чега се пријавио на одвикавање од дроге и алкохола. У серији га је заменио Ештон Кучер.

- Чарли је сада много боље, што је дивно, Он и ја нисмо причали неколико година, али драго ми је да му је боље -додао је Крајер, који је раније у једном интервјуу испричао и како су он и Шин имали сјајан однос на почетку снимања серије, али су се ствари закомпликовале када је он почео да се дрогира.

Што се тиче његовог приватног живота, глумац је од 2007. у браку с новинарком Лајсон Џојнер, с којом има ћерку Дејси, док с бившом супругом, глумицом Саром Тригер има још и сина Чарлија Остина.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas