Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КАДА САМ СКОЧИО ИЗГУБИО СА МОЋ ДИСАЊА": Марко Булат замало остао инвалид

Певач Марко Булат се присетио незгоде због које је замало остао непокретан

1728819585_da0b8ceeb9010989782a19bd829a496335fb3253.jpg
Фото: АТА имагес.рс
Oglas

Певач Марко Булат проговорио је о свом изгледу, и том прилико присетио се ситуаицје у којој му је живот био угрожен.

– Не бавим се телесним, то је најмање важно, али радим лагани тренинг, по неки склек. Имам и боре, немам ботоксе, немам хијалуроне, не радим никакве третмане као многи мушкарци сад.

Булат истиче да тренира искључиво због кондиције, неопходне да испрати двоје деце, због којих највише и жели да остане што дуже у животу Марко открива да је као десетогодишњи дечак био на прагу да погледа смрт у очи, и да је то најјезивији осећај са којим се суочио.

– Била је гомила снега, а ја сам хтео са ограде од метар и по да скочим у ту гомилу на главу. Није ми било свеједно али су ме наговарали да скочим и да сам кукавица ако то не урадим. Скочио сам, набио сам врат и изгубио моћ дисања. Пар секунди нисам могао да удахнем ни да издахнем, излетео ми је пршљен. Тада сам мислио да ћу да умрем. Да сам поломио пршљен сад бих био у колицима – са језом се присетио Булат и открио да му нико тада није пришао како би му помогао:

– Смејали су се сви. И онда сам удахнуо и то је био најлепши удах у мом животу– прича певач.

Како је данас отац двоје деце, Булат је искористио прилику да прокоментарише како би реаговао да се његова деца сада нађу у таквој ситуацији, тачније да њих неко наговори на такву ствар.

– Зависи како бих сазнао, да ли на време или касно. Али, едукативно, педагошки, покушао бих да објасним на све могуће начине опасности, показао бих им до какве несреће би могло да дође, и помагала каква би могла да користе, да виде на интернету слике, тада би се оправдано плашили речи које си рекао. Јер деци само кад кажеш њима то на друго уво изађе, овако би визуелизовали- објаснио је Марко својевремено за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas