Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"КАЋА ЈЕ ЗАДУЖЕНА ЗА ТРПЕЗУ": Празници у дому Дарка Лазића имају посебан значај

Дарко Лазић ће за празника уживати са породицом у Брестачу

1714822446_1330d4195083cd0dd83198c60b385b6fe5117088.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - дарколазицоффициал
Oglas

Дарко Лазић са супругом слави Васкрс и спрема Ђурђевдан. Певач каже да воли живот у Брестачу јер је у свом селу и даље само обичан комшија, а не звезда.

У дому Дарка Лазића и супруге Катарине фарбају се јаја и спрема Васкрс, али ни ту нема предаха јер их већ 6. маја чека прослава Ђурђевдана.

- Ове године, као и иначе, окупићемо се породично, разменићемо јаја, а деца ће да траже корпицу са поклонима од “зеке“. Једина разлика је у томе што ћемо овог пута бити у припремама за славу јер сутрадан славимо. Радујем се највише тражењу корпице по дворишту, мењању јаја и породичног такмичења у туцању јајима - каже Дарко који има двоје деце, ћерку Лорену из брака са Аном Севић и сина Алексеја из везе са Марином Гагић.

Са садашњом супругом Катарином живи на релацији Београд - Брестач, али га село више вуче.

- Сваки пут када сам у Београду схватим зашто не живим тамо. Мир и природа немају цену и ми заиста уживамо у Брестачу. Ја сам овде и даље њихов комшија Дарко и нико нема разлога да гледа на мене другачије. Овде, у мом крају, сасвим нормално могу да обављам све обавезе као и сваки други становник.

За васкршњу трпезу задужена је Каћа

- Када су празници све базирам на традицији, па тако и трпезу. Тих пар дана у години трпеза није базирана на посебној исхрани, евентуално ја прескочим десерт, који наравно спремим за остале - рекла је она, па кроз осмех додала зашто супругу такође припрема посебну исхрану.

- Боље да га мучим ја него килограми, ако се опет угоји - каже Катарина које се присетила како је као дете у Угриновцима са осталим малишанима шетала по комшилуку како би размењивала јаја.

Певач своје наследнике учи да нема варања у разбијању јаја.

- Такмичење у туцању јајима је незаобилазни део Васкрса. Код нас је увек фер игра, нема дрвених јаја.

Први мај су прославили у природи

- Волимо да идемо на пецање у слободно време, па је тако било и за Први мај. Јако ми прија мир који имамо у селу, ваљда то иде са годинама - каже Дарко који се присетио своје прве зараде.

- Са тринаест година почео сам да певам са татом, што је уједно био и мој први посао. Сећам се да ми је тата давао хиљаду динара после свирке, што је за неког у тим годинама било пуно - истакао је певач, док је његова супруга открила први “бизнис“.

- Ако се то рачуна, мој први посао је био продавање сунцокрета испред куће за време бомбардовања. Тако смо моја сестра и ја прикупиле паре за ролере.

Иако многе жене кажу да је тешко бити “супруга певача“, Катарини то није проблем.

- Вероватно делује да се мој живот променио из корена, али ја и даље радим исти посао, имам исте пријатеље и уживам у истим стварима. Једино што мало више путујем, а све негативне ствари које прате Дарково занимање сам прихватила оног дана када сам ушла у везу и сада више не обраћам пажњу на то - искрена је Катарина, а онда је открила да би волела да се ускоро оствари као мајка:

- Трудићу се да у ово лудо време нађем баланс како бих извела децу на прави пут, да будем довољно строга, да имам ауторитет, а и довољно блага да ме гледају као пријатеља.

У претходном периоду у медијима се доста писало о љубави Даркове мајке Бранке, а певач открива како он гледа на то.

- Не волим пуно да се мешам у то, мени је битно да моја мајка буде срећна и задовољна, а ја ћу јој увек бити подршка као што је и она мени - закључио је Дарко.

Удес ми је отворио очи о естради

На питање да ли је естрада “змијарник“, певач је имао јасан одговор.

- Као што сам више пута говорио, после удеса су ми многе ствари биле јасније, па сада немам пуно пријатеља који се баве естрадним послом - искрен је Лазић, који је открио планове и да ли припрема публици један велики концерт у Београду.

- Када радим албум, као што је био претходни, није све у финансијама, највећа награда је задовољство публике која то воли. У наредном периоду снимићу и избацићу две нове песме. Свакако да је у плану и један већи концерт, али то бих оставио за наредну годину јер желим да све буде како сам замислио, а до тада имам времена да све то и остварим - објаснио је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas