Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ ИМА НЕИЗЛЕЧИВО ОБОЉЕЊЕ КОЖЕ: У програму уживо саопштила од чега болује - изненадила целокупну јавност

Јована Јоксимовић изненадила је све када је у емисији саопштила од чега болује

1719384272_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Jovana-Joksimovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Јована Јоксимовић изненадила је све када је у програму уживп открила свој здравствени проблем.

Водитељка је у емисији "Уранак" на К1 телевизији угостила дерматолога који је говорио на ову тему, а онда је признала да болује од витилига.

- Када год нешто има удео у имунолошком систему, стрес свакако може погоршати ситуацију, јер се те ћелије ипак преплићу. Може, али и не мора. Ако је нешто генетски предодређено, кроз такве догађаје можеш додатно утицати на манифестацију - рекла је докторка, а онда је Јована Јоксимовић открила да болује од витилига, што је веома изненадило докторку Јелену Стојковић Филиповић.

- Ја сада први пут чујем да ви имате витилиго - рекла је изненађено докторка.

- Имам га на лицу, на лакту, руци - додала је Јована Јоксимовић, уз напомену да је свој витилиго заволела.

Такође је открила да сматра како је витилиго на њој потпуно неприметан.

- Размишљам да је витилиго на мени потпуно неприметан и да га могу уочити само зли и завидни људи. Мени је интересантно да те флеке нису више толико беле, изгледа да почињу да се репигментују - казала је Јована.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas