Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНИ ЈЕРЕМИЋ СЕ ОБРАТИО СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ: У сну видела одору, а онда чула глас

Водитељка Јована Јеремић, која неретко интригира јавност својим понашањем и изјавама, једном приликом је испричала да је сањала Светог Василија Острошког и да јој је наводно наговестио догађаје који ће јој се десити у животу.

1715591798_3786622_20240113-15-14-23eon--kanali_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

- Сањала сам Светог Василија Острошког који ми се неколико пута јављао у сан и који ми је негде наговештавао догађаје који ће ми се десити у животу. И један од снова јесте био сан када сам ја осетила једну топлину иза леђа. Испред мене је био свештеник и ја сам се окренула да видим шта је то. И видела сам одору црвену са златним и осетила сам топлину. И свештеник је тад рекао: "Не бој се, кћери, немој ничег да се бојиш", ја сам тад била под неким и притисцима и тако - имала сам велике борбе и унутрашње и спољашње, и свештеник је рекао: "Немој ништа да се бориш, Свети Василије ти чува леђа!" И ја сам питала: "Свети Василије?", каже: "Да, то је светац који чини чуда, то је босоноги светац који чини да чуда постану могућа". Ја сам устала сутрадан и рекла: "Да, мој хашхтаг ће бити "мала која чини чуда" - испричала је Јована Јеремић својевремено.

Подсетимо, Јована Јеремић је од свог дечка, бизнисмена Драгана Станкови, добила луксузну кућу у Гроцкој.

- Чула сам да је главна тема да ли је вила у Гроцкој на моје име! Видим да неке моје колегинице баве том тематиком, с обзиром да би оне вероватно желеле да им један мушкарац приреди да добију, бар једном у животу, можда нешто више од парфема, а камоли када је вила у питању! Да вас одушевим - јесте! Нема потребе да идете около, позивате моје пријатеље, да идете на огласе да проверавате кућу... Ја ћу да вам скратим муке! Јесте на моје име и не само вила, много тога још. Али, немојте уопште да ваше здравље трпи због тога, ја сам желела јавно да вам се обратим - рекла је Јована.

- Те колегинице које су се распитивале код мојих пријатеља јуче, синоћ, пре два дана, да ли је кућа на моје име, биће таговане у наставку мог сторија, чисто да знају с којом категоријом разговарају и о коме се распитују - наставила је Јеремићева.

"Сину ћу дати име Василије"

- Најважније је да смо ми срећни и да смо у озбиљној вези. И он је остварен човек и ја сам остварена жена. Извесно је да ћу се преселити код Драгана, али шта мој стан може да се изда. Мени је сигурно суђено да родим још једно дете. Мој заштитник је свети Василије Острошки и његову заштиту сам стекла јер је осећам у души и сањала сам га неколико пута, трудила сам се својим стилом живота да не улазим у неке грехове који ми нису потребни и да не грешим. Син ће ми се звати Василије у знак захвалности светом Василију Острошком - рекла је она.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas