Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЗИВО ПРОКЛЕТСТВО И БЛАГО КОЈЕ ЈЕ НЕСТАЛО: Драгана Мирковић открила све о велелепном дворцу (ФОТО)

Откако су Драгана и Тони објавили да се разводе, јавност не престаје да бруји о томе.

1711703979_DGDFGDF.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Недавно је одјекнула вест да се фолк звезда Драгана Мирковић разводи од свог супруга Тонија Бијелића, те је певачица ових дана на мети свих домаћих и регионалних медија. У јеку породичне драме, Драгана је отворила врата свог велелепног дворца, у ком сада живи са децом, и том приликом открила детаље које јавност није знала.

- Дворац је био онако у јако лошем стању, док је у капели само око доњих прозора нестало слика, све остало је остало у добром стању. Мада смо ми све то комплетно рестаурирали. Има овде две занимљивости у капели, фигура са кључем која означава благо и фигура мача која означава оружје - објаснила је Драгана, а потом се дотакла и блага о ком се дост причало, али и писало.

- У дворцу је пре не знам колико година пронађено оружје, али благо није пронађено. Лично мислим да јесте и да је то неко однео. Ми смо рестаурирали комплетан дворац и нисмо пронашли благо, искрена да будем и да јесмо ја бих ти предала тамо негде у музеј. Не волим на тај начин стечено било шта, значи мора човек сам да стекне и заради, пронаћи благо то ми је као нека врста, не дај Боже проклетства - истакла је она у интервјуу за 24сата.хр.

Подсетимо, познато је да је Драгана, заједно са супругом Тонијем и децом, годинама живела у дворцу у Бечу, а који је процењен на вртоглавних 20 милиона.

(24САТА.ХР)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas