Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
звезде

Јелена Карлеуша открива: Тајна ЊЕНЕ САВРШЕНЕ КОЖЕ ЈЕ У ЈЕДНОЈ СТВАРИ

Многи се питају како Јелени успева да одржава своју кожу негованом и сјајном, а она открива трик који сви можемо да приуштимо.

1644571854_jk_02012022_0012.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Без сваке сумње, Јелена где год се појави остави снажан утисак. Једни је обожавају, други куде, али, признаћете, многи јој завиде на изгледу. Сви се питамо само једно - како јој успева?

Јелена открива да је тајна у масажи лица!

Прочитајте још: "Певачи ми дугују паре за стан у Београду": Дејан Милићевић ОТКРИО ко су највеће "ЦИЦИЈЕ" на естради (ФОТО)

- Креме делим на дневне и ноћне, увек поседују висок заштитни фактор и намењене су за суву кожу. Сваки пут пажљиво очистим лице, а важан је и начин на који се крема наноси. Масажа лица је моја тајна, а циркулација је кључна у борби против старења и опуштања коже лица. Никада у животу нисам била код козметичара. Сама сам свој мајстор и мој савршен тен је доказ да знам шта радим. Без коректора, бронзера и сјаја за усне не бих могла да замислим дан", рекла је Јелена Карлеуша у једном интервјуу за Сторy.

- Коса мора да се негује као и кожа. Пошто је већ седамнаест година фарбам чистим балансом који уништава власи, она тешко може да изгледа здраво, сјајно и бујно. Плавуше морају додатно да се труде јер се на светлој коси види свако оштећење. Једном недељно идем код фризера на третман где ми стављају паковање и специјалну ампулу за оштећену косу. Редовно шишам крајеве и на сваких десет дана фарбам дужину која израсте. 

Прочитајте још: Наташа Беквалац ИЗНЕНАДИЛА изјавом: "Живим са Јованом, која је мој партнер у одгоју деце" (ФОТО)

- Коса је императив сваке жене и њен најлепши украс. Не волим дуге нокте, моји су увек кратки и лепо изманикирани. Имам дугачке прсте, тако да би дуги нокти деловали неукусно. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas