Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈА САМ ЗА ЊУ БИО СЕЉАК" Како су се упознали Андрија и Ђеђа? "Имала је дечка, када је раскинула направио сам славље" (ВИДЕО)

"Ја сам је све време гледао, али је она тада имала неког дечка"

1728633512_108024_andjeo-24022019-0008_f.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Глумац Андрија Милошевић већ годинама ужива у љубави са својом изабраницом, такође глумицом, Александром Томић.

Њих двоје су пре две године добили сина Рељу и сада уживају у сваком заједничком породичном тренутку, али мало ко зна како су се Сандра и Андрија упознали и започели своју везу.

Андрија Милошевић је недавно гостовао у емисији "Бинџ" у којој је говорио о свом детињству, одрастању, каријери и приватном животу, али и непознатим детаљима из приватног живота, па је тако са нама поделио и како су се Сандра и он упознали.

 - Упознали смо се у позоришту, радили смо заједно представу "Мала сирена". Ја сам је све време гледао, али је она тада имала неког дечка. Када је раскинула са њим направио сам славље! - започео је причу Андрија.

- Ја сам за њу био сељак, она је тада мислила "Шта ме овај гледа? Види га!" Међутим, да није било те представе питање је да ли бисмо се видели и шта би било. Из ове перспективе тако је требало да буде!

Ми смо сазрели заједно и  постали смо јачи, тако да смо очигледно требали једно другом. Она са својим особеностима, а ја са својим утичемо једно на друго и правимо бомбу! - истакао је Андрија у емисији "Бинџ".

Цео интервју са Андријом можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

 

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas