Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈА ЊУ ЦЕЛОГ ЖИВОТА ИЗБЕГАВАМ" Ева Рас прокоментарисала колегиницу

Ове две глумице се цео живот избегавају

1723026435_344bf6fc0e47e40112492adc961b9a137d02df47.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

У серији "Срећни људи", једној од наших култних ТВ серија, глумице Ева Рас и Жижа Стојановић годинама су делиле кадар. Биле су комшинице на култном Ранчу проклетих, а ван камера се нису симпатисале.

Еви је 1992. године умрла ћерка, на студијама у Паризу, а неколико година касније понуђена јој је улога у серији "Срећни људи". Жижа се том приликом наводно успротивила њеном ангажману.

Ева Рас је, гостујући у једној емисији, коментарисала колегиницу која се у том периоду такмичила у ријалитију Задруга на Пинк телевизији.

- Ја њу целог живота избегавам, не знам шта јој је требало да ме узме у уста. Очигледно да је она толико саможива и да јој није пало да ћу јој вратити за све то што ме је поткачила. Она сад тамо рони сузе и оплакује своју ћерку, а када сам ја оплакивала своју и када сам је сахранила и када ми је Синиша Павић дао шансу да изађем из те туге, тада је Жижа тражила да ме избаце из серије "Срећни људи", рекла је Ева Рас и открила који је био Жижин аргумент да она добије отказ у серији:

- Њој је сметала моја туга јер како може једно тужно створење које је сахранило своје дете од 24 године да хоће да глуми. Није имала саосећања, људскости нити колегијалности - напоменула је Ева у емисији "Пресс претрес".

(Н портал)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas