Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИСПОВЕСТ ЛЕПЕ БРЕНЕ: Данас је једна од најбогатијих жена са нанших простора, а некада је живела на ивици сиромаштва

"Јела сам хлеб и јогурт, а ако бих хтела нешто слатко, онда бих то пошећерила"

1719906917_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Lepa-Brena.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Лепа Брена данас је једна од најбогатијих жена на естради, а једном приликом је открила да је њена прича са самог почетка каријере далеко од бајковите.

- Захваљујући оцу, заволела сам медицину, али је тај факултет био прескуп за нас. Зато сам одлучила да упишем туризам на Природно-математичком факултету у Београду. У том периоду сам тешко излазила на крај са трошковима јер је живот у великом граду био скуп. Нисам могла себи да испуним неке жеље, класичне студентске, на пример да са својим колегама отпутујем на екскурзију. Јела сам хлеб и јогурт, а ако бих хтела нешто слатко, онда бих то пошећерила – рекла је Брена једном приликом, па истакла да се током најтежег периода вратила у породични дом, јер више није могла да издржи немаштину.

- Стајала сам на аутобуској станици тужна и очајна. Небо је било сиво са тмурним облацима. Почела је да пада киша, а аутобуса није било ни на видику. Пришао ми је један мали пас, тужно ме погледао и шћућурио се поред мојих ногу. Севнула је муња и ударио гром, а мени као да се нешто просветлило у глави. Одлучила сам да узмем судбину у своје руке. Сачекала сам аутобус, отишла онако мокра у стан да се пресвучем, узела кофер и вратила се у Брчко - рекла је певачица за "Информер".

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas