Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИМАЛА ТЕМПЕРАТУРУ 6 МЕСЕЦИ: Нико није знао шта јој је, а онда су јој саопштили страшне вести

Наша позната певачица сазнала да болује од тешке болести

1727938898_Foto-Shutterstock-Ataiamges.rs-M.M.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Атаиамгес.рс/ М.М.
Oglas

Певачица Јелена Јевремовић месецима је имала температуру, али док нико није знао шта јој се дешава њен организам се снажно борио. Сасвим случајно када је пожелела да се подвргне естетској хирургији сазнала је за огроман проблем.

Јелена Јевремовић пожелела је да естетски коригује груди када је заправо и сазнала да болује од тешке болести. Њој су тада пронађене промене на левој дојци.

Како је певачица истакла, сматра да је узрочних свега заправио био стрес, што се и одразило на њено здравље.

- Имала сам јако стресан период и могу да кажем да ми је стрес средње име од кад сам се родила и онда је дошао неки период када је он био толико учестао, у толико великој мери, негде тамо од 2017. године када сам те неке приватне проблеме имала - од смрти оца, па још неких других ствари - истакла је Јелена раније у емисији "РТС Ординација".

- Био је јако тежак период, било је или пуковник или покојник. Једва сам изгурала то са свом својом енергијом и снагом. Некако док је све то трајало ја сам све држала, мени није било ништа, а кад сам се опустила и када сам коначно довела и живот и себе у ред, онда је почело све живо да ме напада - од свих могућих прехлада, проблема с кичмом, док није на крају дошло и до проблема са дојком, односно до тумора - рекла је Јелена.

Јелена је истакла да је редовно конторлисала све, али да је увек прескакала преглед груди.

- Једино на свом телу због чега нисам одлазила редовно на прегледе су заправо груди. Одлазила сам редовно и на гинеколошке прегледе, и вадила крви, и бавим се спортом - тренирам три до пет пута недељно, али груди нисам уопште прегледала - испричала је у поменутој емисији певачица и додала:

- То је искуство које је мене пробудило, раздрмало ме је, и онда сам одлучила да на својој Инстаграм страници просто напишем апел за девојке, јер да нисам отишла тада и да нисам отишла из те намере, ко зна кад бих отишла. А пазите, мене је пратила температура 37,4 степени шест месеци и нико није знао шта ми је. Ишла сам чак и да се тестирам на коксаки, својевољно, зато што сам читала о томе, а замарала сам се. Радила сам све могуће и тумор маркере, вадила крв... Све могуће анализе, само нисам отишла груди да проверим - рекла је Јевремовићева у емисији.

- Након скоро шест сати на операционом столу и нимало једноставне операције, све је, хвала Богу, прошло добро. Данима пре захвата била сам у агонији, плашећи се да је карцином малиган, бринући и непрестано размишљајући о деци и свима онима, које када легнем на операциони сто, остављам иза себе… Храбра сам, малтене неусташива, никада се нисам предала… Али када су ти животни конци истргнути из руку и немаш контролу, осетиш се у моменту беспомоћно и слабо. Нема ништа горе и страшније од тога. Зато, ако чешће урадимо макар мало за нас саме, то је много - написала је она на Инстаграму, између осталог.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas