Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"И У БЛАТО И НА ШТИКЛЕ": Мис Србије пузи по земљи - ево како изгледа у патикама и без шминке (ФОТО)

Мис Србије Александра Рутовић у потпуно другачијем издању

1718953565_Foto-Ataimagesrs-Printscreen-Instagram-rutovic_a.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Ф.С, Принтсцреен/ Инстаграм - рутовиц_а
Oglas

Мис Србије, Александра Рутовић, одлучила је да са својим пратиоцима на Инстаграму подели снимак на ком се види како вредно тренира. Александра је била у потпуно природном издању, без трунке шминке и у патикама. Овај потез је изненадио многе, с обзиром на то да је показала да је и она морала напорно да ради да би била у топ форми на избору и да би на крају однела титулу најлепше девојке у Сбији.

- И у блато и на штикле - написала је она на снимку.

Александра је радила веома захтевну вежбу због које је морала да пузи по земљи, баш као што и војници раде током њихове обуке.

Фото: Принтсцреен/ Инсатграм - рутовиц_а

Подсетимо, Александра има 25 година, у Америци је завршила средњу школу, а у Бечу основне студије и мастер за Интернационални туризам и хотелијерство, а ради као агент за некретнине.

Говори руски и енглески језик. Од пет године се такмичила у препонском јахању са жељом да се бори на Олимпијади.

- Ја не желим да ми девојчице завиде, желим да им будем узор. Надам се да ћу бити прави узор њима, да им покажем како треба и надам се да ће те девојке, девојчице, једног дана да остваре свој сан, као што сам ја свој. Ленту није тешко носити... (смех) - рекла је Александра након победе.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas