Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ХТЕО САМ ДА СЕ УБИЈЕМ": Болна исповест брата Кејт Мидлтон - хтео је да скочи са врха зграде у Лондону

Брат Кејт Мидлтон, Џејмс Мидлтон, у својој књизи "Упознајте Елу: Пас који ми је спасао живот", открио је мрачне делове своје прошлости

1726477705_Foto-Profimedia-Kejt-i-Dzejms.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Осврћући се на најмрачнији период свог живота, брат Кејт Мидлтон, Џејмс признаје у својој књизи "Упознајте Елу: Пас који ми је спасио живот" да је некада "размишљао о бројним начинима умирања“ јер је желео да "сиђе са вртоглавог тобогана који га је слао на ивицу лудила", према одломку који је објавио Дејли мејл.

- Не могу да спавам јер ми је ум у немиру. Несаница је вртоглава. Потпуно сам исцрпљен. Осец́ам се несхвац́ено; потпуни неуспех. Најгорем непријатељу не бих пожелео осец́ај безвредности и очаја, изолацију и усамљеност. Мислим да ц́у полудети - писао је у књизи.

Иако се дело чини мрачним, његова перцепција са сваком страницом доноси нову димензију у односу.

- А ипак знам да сам привилегован; такође сам срец́ан што имам породицу пуну љубави и блиску породицу — маму и тату, моје сестре, Кетрин и Пипу, њихове мужеве, Вилијама и Џејмса — али све их одгурујем. Не одговарам на њихове телефонске позиве. Поруке остају игнорисане. Позиви у посету остају непослушни. Кријем се иза двоструко закључаних врата, недостижна - пише.

Открио најмрачнију тајну своје личности од које подилази језа

Џејмс се присец́а једне тешке ноц́и у новембру 2017. када је размишљао да себи одузме живот "скочивши са крова“ зграде у Лондону.

- Питам се, ако скочим, да ли би се то могло протумачити као трагична несрец́а? На тај начин би моја породица, иако би очајнички туговала, била поштеђена додатне тортуре сазнања да сам окончао живот самоубиством - пише он.

Међутим, каже да га је његов пас Ела убедио да размисли још једном вреди ли живети.

- Поново бацим поглед низ мердевине. Ела се није померила. Њене смеђе очи и даље нетремице гледају у мене, душевне и молец́иве, а док се мој поглед поново заглавио у њен, мозак ми се стиша. У том тренутку знам да нец́у скочити. Шта би се десило са Елом да умрем? Колико би дуго чекала сама у стану да је неко пронађе? - пита се и наставља.

- Извлачим се са ивице, полако се спуштам низ мердевине и милујем Елину свиленкасту главу. Она је разлог зашто не направим тај фатални скок. Она је Ела, пас који ми је спасио живот.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas