Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ У БРАКУ СА СЕСТРОМ: Када су сазнали да су у сродству урадили су нешто што би мало ко смео (ФОТО)

Љубавна прича славног холивудског пара луђа је од свих филмова у којима су играли

1719754440_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-kyrasedgwickofficial.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Инстаграм - кyраседгwицкоффициал
Oglas

Холивудски глумац Кевин Бејкон са супругом Киром Сеџвик у браку је 35 година. Годину дана након венчања, Кира и Кевин добили су сина Трависа, а 1992. на свет је стигла и ћерка Соси Рут.

Деловали су заљубљно као тиненедјжерки кад год су се појавили у јавности, а многи су им завидели на складној љубави коју гаје једно према другоме. Међутим, уследило је и једно шокантно сазнање.

Бејкон је са супругом 2011. године учествовао у емисији "У потрази за коренима", када су анализе показале да су Кевин и Кира рођаци, у деветом колену, односно да му је жена даља сестра. Кира је тада тврдила да то за њу ипак није тако велико изненађење колико би неко помислио.

- Знала сам да ц́у бити у сродству са Кевином, мислим, вец́ина белаца је некако у сродству. Нисам изненађена, искрено. Претпостављала сам да је то разлог зашто су нас обоје тестирали, морала сам да се претварам да сам изненађена - рекла је глумица.

- Све је у реду док нисмо најближи рођаци - изненадила је јавност тадашњом изјавом Сеџвик.

Иако је у јавности 2013. године почело да се спекулише да ц́е због ових сазнања бити проблема у браку, глумци нису одустајали.

Тајна успешног брака

Кира је објаснила како су једно другом обећали да неће оставити једно другог, без обзира какви их проблеми задесили, а с друге стране, док су им деца била млађа, велику пажњу посвећивали су управо својој четворочланој породици, али и самом браку који је био приоритет, тако што су редовно имали романтичне изласке само њих двоје.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas