Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хавијер Бардем расплакао Пенелопе Круз на додели награда: На љубавној причи им завиди и Холивуд (ВИДЕО)

И деценију касније им из очију исијава заљубљеност једно у друго

1727167868_profimedia-0910312860.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Филмски фестивал у Сан Себастијану био је обојен емоцијама, које су могле посебно да се осете приликом изласка Хавијера Бардема на сцену како би примио награду Доностиа за животно дело.

По изласку на сцену, Бардем је у емотивном обраћању одао почаст покојној мајци и својој супрузи, Пенелопе Круз.

- Жени коју волим и са којом делим живот, желим да се захвалим и изразим дубоку захвалност за људско биц́е које јесте. Имас велику одговоровност за живот, живот своје деце, живот своје породице, своје мајке, својих пријатеља, животе других, многих људи о којима бринес, и несумњиво за живот овог господина који је овде, који те воли и много ти се захваљује на томе - рекао је он, док су Пенелопе већ почеле да стижу емоције и сузе.

Бардем и Пенелопе Круз су се венчали 2010. године, а први пут су се упознали 1992. године на снимању филма „Џамон, Џамон”.

- Постојала је очигледна хемија између нас - рекао је Бардем у интервјуу за ГК касније.

- Мислим, све је ту на филму; то је као документ наше страсти.

Поново су се срели 2008. док су снимали филм "Вики Кристина Барселона", чиме је започела њихова романтична веза. Данас имају двоје деце: Леа и Луну. Важе за један од најскладнијих парова на светској јавној сцени.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas