Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Харија и Меган напустио још један важан запослени: Остао само 3 месеца

Меган Макрл и принц Хари доживели су "нови ударац" пред овонедељни пут у Колумбију. Све се десило изненада, а Хари је много наде полагао у овог човека.

1723532898_53e9393abf6adee30a78370a6a000a0806fb11bd.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Нови шеф особља Меган Маркл и принца Харија дао је отказ након само три месеца сарадње, и то уочи њихове "квази-краљевске турнеје" по Колумбији, како тај пут описује Даилy маил.

Када је принц Хари додели Џошу Кетлеру ту функцију, сматрао је да је он савршен човек који ће га водити кроз његову следећу фазу. "Џош Кетлер више не ради за њих", рекао је извор из Калифорније за Даилy маил. Био је уз Харија у мају у Лондону на 10. годишпњици Инвицтус гамес, а онда и са принцом и Меган на турнеји по Нигерији.

То што их је изненада напустио наговештава да имају проблем да задрже сараднике. Од 2018. и венчања у Виндзору пар је остао без 18 запослених, а након Мегзита без девет или више помоћника.

"Оно што је можда најречитије јесте да све време док сам тамо радио, мислим да нисам чуо нити једног садашњег или бившег радника да каже да би поновно прихватио посао да му се пружи прилика.То нису радници које тек тако нађеш на улици", рекао је бивши запослени.

Меган је имала проблеме да пронађе извршног директора за свој нови бренд Америцан Ривиера Орцхард иако је у априлу расписала конкурс, наводи Дилy маил.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas