Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАРИ И МЕГАН ЈОЈ ОВО НИКАД НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Краљица Елизабета им се осветила пред смрт - неочекливан потез који је шокирао свет

Чини се да је краљица добро знала шта ће највише да их заболи и није их штедела

1717766752_1713800498_Foto-Profimedia-Megan-i-Hari--1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљица Елизабета ИИ није била благонаклона према принцу Харију и Меган Маркл након што су одлучили да оду из краљевске породице и започну живот у Америци. 

Све се додатно закомликовало када је изашла Харијева књига "Резерва" у којој износи разне детаље из живота у Палати, који се нису тицали само њега већ и других чланова краљевске породице. 

Управо због тога је била веома резервисана према одметнутом пару, а многи кажу да им је пред саму смрт сервирала једну врсту освете, коју ће памтити годинама. 

Наиме, како преносе страни медији, краљица Елизабета је своју унуку, која носи њено име, малену Лилибет упознала први пут на њеном платинастом јубилеју који је био уприличен 2022. године. 

У медијима се могло прочитати да су се њих две виделе први пут преко видео позива раније, али је Палата те наводе демантовала и објаснила да није било никаквог видео позива.

Баш уочи доласка Меган и Харија на платинасти јубилеј, краљица је донела неопозиву одлуку, њен сусрет са унучицом неће бити медијски пропраћен нити фотографисан. Оваква одлука засметала је пару, али нису желели да додатно компликују, већ ионако компликоване односе.

 

Иако је ово био историјски тренутак, фотографија није било, снимака није било, па многи кажу, као да се није ни десио.  Како су тврдили извори, она није желела да њихов састанак буду искоришц́ени од стране медија, посебно од стране Харија и Меган, о којима је Нетфликс тада снимао документарац.

Ипак, то није био једини разлог. Будући да је то била прослава краљичиног јубилеја, она се уплашила да би сусрет с Лилибет засенио све оно на чему је годинама рађено и све оно на шта је краљица чекала толико дуго. 

Лилибет је био чувени краљичин надимак по којем су је знали људи широм света годинама. 

У медијима су тада могле да се прочитају спекулације да краљица није била одушевљена тиме што ће девојчица носити њено име.

Новинар Роберт Хардман недавно је објавио биографију краља Чарлса ИИИ, у којој је истакао да је Елизабета ретко када била толико љута као што је била када је сазнала име које су Хари и Меган дали својој ћерки, али је ипак дала одобрење да се то уради.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas