Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Говорили су да је најружнија од свих СЕСТАРА: Преполовила се и постала бомба, али мушкарац ког је волела направио је дете другој

Данас прославља свој 38. рођендан

1656319078_kloica.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/кхлоекардасхиан
Oglas

Клои Кардашијан данас изгледа савршено, након што је изгубила велики број килограма. Пре две године њена вредност износила је невероватних 40 милиона долара. Сви који је погледају помисле да пуца од самопоуздања, али она је прешла врло трновит пут до епитета једне од најзгодних и најлепших Кардашијанки.

Клои је заједно са осталим сестрама и мајком била звезда популарног ријалитија "У корак са Кардашијановима". И тада је била врло незадовољна својим физичким изгледом, а себе је доживљавала као "ружно паче". Како је говорила, више пута је чула коментаре да је она најружнија и најдебља сестра. Све је то доста утицало на њу, па се подвргавала разним естетским захватима, а често је и слике фотошопирала до непрепознатљивости.

Прочитајте још: Мало ко зна да је Неда Украден била са њим: Један је од најмоћнијих и најбогатијих мушкараца у Србији (ФОТО)

"Истина је да је притисак, стални притисак и очекивање да ми цео живот буде савршен превише да се тиме бавим. "Клои је дебела сестра. Клои је ружна сестра. Њен отац сигурно није био њен прави отац јер изгледа тако другачије. Једини начин на који је могла изгубити толико килограма била је операција." Да ли да идем даље?", написала је у том периоду Клои.

Прочитајте још: НИЈЕ БЕН АФЛЕК: Џенифер Лопез показала који мушкарац јој је највећи ослонац у животу (ФОТО)

Страни медији писали су да је Клои имала низ захвата - повећање усана, јагодица, уградњу силикона у задњицу. Међутим, она је недавно рекла како је имала само једну операцију.

"Имам само операцију носа и јако сам задовољна", открила је једном приликом. Многима је тешко да поверују да је имала само једну операцију судећи према великој разлици у изгледу и нереалним пропрцијама, али је неспорно да данас изгледа савршено. Такође, она води рачуна о исхрани и редовно тренира.

Прочитајте још: Син Новака Ђоковића изненадио питањем: Ево шта је мали Стефан "замерио" тати(ВИДЕО)

Љубавни живот

Неки медији су писали о тме да су Клои јако погодиле Тристанове преваре, те да је то био разлог што је драстично смршала. Међутим, Тристан ју је преварио више пута, али и поред тога они су добили девојчицу 2018. године. Пре Тристана, светски позната звезда била је у браку са бившим кошаркашем Ламаром Одом од којег се развела 2016. године.

Када је требало да Клои и Тристан отпочну са вештачком оплодњом како би се још једном остварили у улози родитеља, кошаркаш је добио дечака са љубавницом.

Прочитајте још: Мајка Невене Божовић изгледа ТОЛИКО МЛАДОЛИКО: Сви прво помисле да јој је сестра (ФОТО)

"Клои, ти ово не заслужујеш. Не заслужујеш сломљено срце и понижење које сам ти приредио. Не заслужујеш да будеш третирана на начин на који сам те ја годинама третирао. Моји поступци сигурно нису у складу с тим како те ја видим. Осећам велико поштовање и љубав према теби. Без обзира на то шта ти можда мислиш. Понављам, јако, јако ми је жао", написао је тада Тристан Томпсон на свом Инстаграму.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas