Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ГОДИНАМА САМ ЧЕКАЛА ДА ЉУДИ ПРИМЕТЕ МОЈУ ПРОФЕСИОНАЛНОСТ": Драгана Косјерина сматра да лепота није њен главни адут

"Манекенство ме је, научило да то што ми је природа дала лепоту не значи превише"

1721115940_1717396028_e757d27813c51e87329725c9922ac9a763928ada.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

За њом многи мушкарци уздишу, она је једно од најлепших телевизијских лица, Драгана Косјерина зрачи несвакидашњом лепотом, због чега основано носи епитет анђеоски лепе жене.

Водитељка данас влада сценом и годинама привлачи пажњу где год да се појави. Међутим, није се увек интересовала за телевизију.

Рођена у Сарајеву, одакле се у петој години са породицом преселила у Београд, где је завршила Зуботехничку школу и маштала да буде стоматолог. Ипак околности су биле другачије, те уписује и завршава Факултет за културу и медије, а затим је одбранила мастер радове Унесцо катедре за културну политику и менаџмент на Универзитету уметности у Београду, на тему "Улога јавног медијског сервиса у очувању, промоцији и креирању културног наслеђа".

Драгана се од 17 године бавила и манекенством. 2004. године освојила је титулу Мисс Теен и постаје модел агенције "Моделс".

А онда први пут пред камере излази у сарадњи са продуцентом Савом Јовановићем, са којим је сарађивала док се бавила манекенством. Снимила је пилот за емисију "Музичка топ листа", што је охрабрује да конкурише за лице на спортској телевизији "Спорт клуб". Препознали су њен таленат и тако је упловила у телевизијске воде. Пре седам година прелази на Јавни сервис, где је сазрела, а у својој каријери водила је велики број емисија различитих формата, међу којима су "Јутарњи програм", "Недељно поподне" шоу програм "Ја могу све", Беовизију 3 сезоне заредом и друге.

Бавила се и латиноамеричким плесом, а управо те активности помогле су јој, како каже да се снађе на телевизији.

- Одмалена сам показивала склоност ка јавном наступу, ишла сам на глуму, у музичку школу, такмичарски се бавила латиноамеричким плесом... Многе изненади када виде како се сналазим на сцени шоу-програма, а истина је да су све те активности саставни део мог живота, само не говорим често о томе. Истина је да се захваљујући плесу и моделингу комотније осећам на сцени, међутим није то једина предност. Манекенство ме је, наиме, научило да то што ми је природа дала лепоту не значи превише. Да ми то неће отворити врата успеха и да ће увек постојати неко лепши ко ће пре мене кроз њих проћи. Као врло млада, већ са 17 година, схватила сам да се моја вредност не може огледати само у томе какве су ми очи или коса - испричала је својевремено за "Сторy" Косјерина.

Прокоментарисала и свој атрактивни изглед и чињеницу да се често налази на листама најлепших јавних личности наше земље.

- Кажу - лепота је у оку посматрача. Уистину је тако. Неко сматра да треба да се нађем на листи најлепших, неко не... Мени такви комплименти могу да годе, али не утичу на то како ја процењујем и доживљавам себе. Физички изглед никада није био мој главни адут, сви људи који ме познају знају да нисам оптерећена естетиком, те да сам много више труда уложила у остале аспекте личности. Годинама сам чекала да људи почну више да примећују моју вештину и професионалност, дочекала сам то и сасвим сам задовољна. Упркос популарном ставу, не мислим да је пут лепих жена много тежи, јер сваки човек са собом носи своје бреме и изазове - закључила је за Информер.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas