Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЛУМИЛА ЈЕ У ЦЕЦИНОМ СПОТУ, УДАЛА СЕ ЗА ФУДБАЛЕРА: Ево како данас изгледа Сани Армани, водитељка за којом су сви уздисали (ФОТО)

Сани Армани је изашла из јавног живота и одлучила се за другачији живот

1653893519___________________________________________________________0000000___________00000000550000055464.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Сандра Драшковић, позната и као Сани Армани, деведесетих година је била на врхунцу каријере, а већина је памти као водитељку емисије "Цитy клуб".

Имала је и успешну манекенску каријеру, а у једном интервјуу је открила да јој је нуђено да буде чланица чувених "Моделсица".

Важила је за једно од најлепших тв лица у Србији, а након новинарске каријере опробала се и у тада актуелном ријалитију Велики брат.

Прочитајте још: Ана Кокић ПРЕ И ПОСЛЕ естетских операција: Погледајте како је изгледала на почетку каријере (ФОТО)

Сандру смо гледали и у споту Цеце Ражнатовић за песму "Црвено" где се у сепареу мази са фудбалером Николом Лазетићем, за којег се касније удала и родила му сина Луку.

Недуго затим уследио је развод и од тог тренутка, Сани се потом потпуно повукла из јавног света, преселила у Америку и отпочела потпуно нови живот, а домаћим медијима је открила како је дошло до ове одлуке:

"Мало се зна о томе да сам дипломирала продукцију, којом се и бавим већ дуги низ година. Након емисија на којима сам радила као аутор, новинар-водитељ и продуцент, остала сам у свету забаве, али иза камера. Лос Анђелес је град који је најпознатији по холивудској индустрији. Радећи на једној серији, указала ми се прилика да се преселим, а осим тога, део моје породице живи тамо. Сваки почетак је тежак. Нова средина, другачија правила као и целокупан начин живота. Није ми било лако да оставим све у Србији, али прилагодила сам се након одређеног времена и, бићу искрена, сада Лос Анђелес сматрам својим домом", рекла је Сандра.

Прочитајте још: Која је НАЈВИША ПЕВАЧИЦА на домаћој сцени? Висока је 1,84 метара, а није ни Снеки, ни Цеца

Сандра у 42. години изгледа одлично, а препознатљиву плаву косу није мењала. Међутим, многи су нагађали да се чувена водитељка током година подрвгла пластичним операцијама, те да је, средила нос и усне.

Како је Сандра изгледала на врхунцу популарности, можете погледати у галерији испод.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas